Krn So12345678 hiç korkma bence şükredelim ki Allah bize tekrar hamileliği nasip etti güle güle büyütün inşallah sizlerde bebeğinizi😊🌼
Hmyraksoy Kvsraykt kesinlikle katılıyorum. Doktordan doktora da çok değişiyor. Benim de araların da 19 ay olacak. Normal doğumu çok istiyorum.
Kvsraykt Hmyraksoy Psikolojik olarak kendinizi herşeye hazırlayın ancak normal için elinizden geleni yapın ki keşke olmasın sonrasında okuyun eğitimler var alabilirsiniz daha iyi olur
Hmyraksoy Kvsraykt biz istiyoruz Allah nasip ederse olur. Olmazsa diyecek bir şeyim yok. Her şer de bir hayır var gözüyle bakıyorum canım hep. Teşekkür ederim bu arada♥️
Mugesahra33 So12345678 bn korkuyorum valla biraz ya,8hazıran kısmetse,birinci doğum olarak kolay ama doğumdan sonrası zordu baya,cok şiştim su topladım amelıyat sonrası ,baya zor yurumustum😔allah yardım etcek inşllah hepmızıe
Mondlicht So12345678 benimde sizinle aynı 19 aylık tam kızım cumaya doğumum var Allah nasip ederse. Ama bende az korkuyorum halbuki çok güzel geçmişti ilki
So12345678 Mondlicht hayırlısıyla inşallah canım benim atlatırsın inşallah 🤲benimde oğlum 19 aylık olacak ikinci doğduğunda