Tugce0133 eminegmssy-18 oğlunuz bezden kurtuldu mu? Benim de 2 yaşında bir oğlum var yazın tuvaleti öğretmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacağım dan hiç bir fikrim yok 🤷
Tugce0133 So12345678 bende ikinci sezeryan olacağım korku yok başıma gelecekleri bildiğim için 😅 bence sizde korkmayın ☺️
So12345678 marysmom İnşallah canım benim 😍🤲aklımı okuyorsun bende düşünmedim değil de nasıl yapcam o var
eminegmssy-18 Mom72626 bende bundan çok korkuyorum 🥴 acaba ikisine bakabilir miyim ikisine yetebilir miyim korkusu var bununla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
eminegmssy-18 Tugce0133 hayır. İstemiyor tuvalete gitmeyi 😂 bende ısrar etmiyorum. Evde biraz bez var onlar bittiği zaman bez almıycam artık öyle düşünüyorum bakalım.😂 büyüdün artık tuvalete gidelim diyorum olmaz büyümedim diyor
Tugce0133 eminegmssy-18 Kıyamam 😅 benimki hevesli tuvalette gitmeye bakalım nasıl olacak inşallah çabuk öğrenir
Tugce0133 So12345678 Hiç korkma sonuçta ilk sezeryanin değil buda güzel geçer inşallah ☺️ kavuşacağın anı düşün ☺️