Mihriban_er18 Bilge58 bu ikili tarama nasil oluyor tam olarak ilk gebeligimde pek bi bilgim yok acikcasi 😶
Bilge58 Mihriban_er18 benim de ilk bebeğim ❤️Ölçüm yapıyor doktor sonra sa kan veriyorsun sonuç 2 haftaya çıkar dedi benim doktorum
Nisansimge Adakbebek2020 %80nin üzerinde kız dedi🌸😊 20 aylık bi kızım daha var sağlıkla gelsin inşallah
Adakbebek2020 Nisansimge hadı hayırlısı olsun canım cok sukur sen bu sordun cinsiyetı kendimı soyledı 🤗bende 5 gun sonra gıdıcem de heyecanlıyım
Nisansimge Adakbebek2020 sağol canım😊heyecanını anlıyorum ilkler hep daha heyecanlı oluyor tabiki ben sordum daha muayene olmadan hocam cinsiyet için bi tahmininiz olursa bana söylemeyin kağıda yazın dedim oda baktı var ama daha %100 olmaz 80nin üstünde ama bence yazdığım yinede değişirse şaşırma dedi
Bsrkst HalimeTosun bana da dün aynısını dedi değişir mi merak ediyorum. Dışarı doğru bir çıkıntı var %90 erkek dedi. Sonra yine de bir kaç hafta sonra tekrar bakalım dedi. Eşim hep kız ben erkek hissediyorum bakalım hayırlısı artık ☺️
HalimeTosun Bsrkst ay bende aynı şekilde 1 mayısta tekrar kontrole gideceğim benimde eşim çok kız hissediyor ama ben hep erkek hissediyorum bakalım aynı durumdayız ne olacak 😀
Meryem0101 Adakbebek2020 cinsiyeti ogrenemdim cnm insalah bir ay tonra gelişimi iyi çok şükür şimdiden küpe kıpır bebeğin dedi doktorumuz ikili tarama resime girdik 1 hafta sonu alcaz sonuçları inslalah sonuçlar iyi çıkar dualarınızı eksik etmeyin cnm🙏❤️
Adakbebek2020 Meryem0101 canım benım dualarım hep bu yolda olanlarda Rabbım kolaylık versin saglık versin su mubarek gunler de amin🧚♀️🥰🎈
passionis Bizde 12+2 deyiz pazartesi günü randevu var, cinsiyet tahmini için bekliyoruz bakalım 🤭 Rabbim hepimize en başta sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Adakbebek2020 kelebegimm07 yaaaa😆😆 bilmem ki değişmez heralde ya yinede 16 17 haftada net olur heralde🥰çok heyecanlı kaç haftalık siniz ki
SevincGancali Merhabalar. Hafta sonu tam 12 hafta olucaz inşaAlkah. Ben de çok merak ediyorum. Cinsiyyetini, gelişimini ve s
Elffnur Adakbebek2020 bende 12haftalığım dün doktorum erkek dedi ama bir ay sonra bayrmdan sonraya cagrdı belli bsey değil ynede kmseye söylemeyn siz dedi bakalm hayrlısı ense kalınlığna baktı ikili test istemedi benden hersey cok güzel dedi bende zaten ikili test yapmak istemiyodum bu şeklde şimdilik hayrlısıyla kucaklrmıza alırız😍🤲🏻👼🏼