Ceydat Adakbebek2020 yüzde 80 kız olduğunu söyledi zaten sırf erken öğrenmek için özele gitmiştim o hafta 🙈 devlette 16 hafta kız dedi 🥰 şimdi 38 haftalığız 😍
Ceydat Adakbebek2020 12 haftalıkken ben sordum cinsiyet bellimi diye net değil ama yüzde 80 kız olduğunu söyledi
Ebru_ylmz Adakbebek2020 3 saat sonra saat tam 00 :00 da 12 haftalık oluyoruz acaba hangi meyve olcaz 🤗 çarşamba günü gidicem doktora ama baştan dedi 16 hafta dan önce söylemiyorum diye belki tahmin eder ısrar edersem 😃😃
Iby Bizde 13+4 haftalığız, bende en son 11+5 de gittim doktor kız tahmininde bulundu ama çok erken olduğu için ben kimseye bile söylemedim. İkili test yerine nifty yaptırdım onun sonucunu da haftaya cinsiyeti ile ogrenicem umarim 😊
Nisansimge Adakbebek2020 sağol canım😊heyecanını anlıyorum ilkler hep daha heyecanlı oluyor tabiki ben sordum daha muayene olmadan hocam cinsiyet için bi tahmininiz olursa bana söylemeyin kağıda yazın dedim oda baktı var ama daha %100 olmaz 80nin üstünde ama bence yazdığım yinede değişirse şaşırma dedi
HarleyQ Adakbebek2020 tam 12+0da gittim ikiliye cinsiyet için henüz erken dedi. Bakalım haftaya kontrolde bir tahmini olacak mı🤷♀️
HipnozX Ben de tam 11+0 da 4b ultrasona girdim ve ikili test yaptırdım. Ultrasonda çok net göstermedi ama yukarı dogru dik bir çıkıntı vardı ultrasonu çeken doktora dedim hatta küçük pipili bir erkek gibi duruyor ama net değil dedi😁 tam göstermiyor çünkü daha erken. Ense kalınlıgı 1mm çıktı. Allahm hayırlı sonuçlar versin. Sağlıklı bir şekilde kucagımıza alıp büyütelm hayırlısıyla inşallah🤲🏻 Bugun 11+2 olduk🧿
Aybuss Bizde bugün tam 12 haftalığız 12+1 🤭 öğlen 2 de randevumuz var bakalım doktorumuz neler diyecek 🤗