[silindi] Tugba_tknphlvn ben direk o testi yaptırdım 11. Haftada ikili ve dörtlü yaptırmadım o yüzden, eğer kafanızda bi soru işareti varsa durumunuzda el veriyorsa yapmanızı öneririm kesinlik 99.9
Vaveyla38 Mucizepamugum bana da doktor yaptır dedi, bi perinatologu önerdi. Mutlaka perinatologa yaptır radyoloji falan olmasın. Bir de senin ki yine iyiymiş bizim ki 550 tl.
sclzn Mucizepamugum amiinn senin tercihin yine de ama doktor yaptır demişse vardır bi bildigi Allah evlatlarımızı saglıkla kucagımıza aldırsın ☺️💐
Vaveyla38 Ltfye2019 canım bazı doktorlar ilki sıkıntısız çıktı mı üçlü dörtlü taramaya gerek duymuyo. Bana da perinatolog tavsiye etti çünkü bu işin de uzmanı o yani. Korkma içini ferah tut güzel güzel dua et bişey olmaz Allahın izniyle
Ltfye2019 Vaveyla38 merhaba ikilide sıkıntı çıkmadı benimde ama bu afp mob mudur nedir onu yaptı onda sıkıntı çıktı bazen acaba para tuzağımu die düşünmüyo deilim😔
Fatmanur-3 Mucizepamugum Doktor bana yaptır dedi babam uzakta çalışıyor eşim uzakta asker götürecek kimsem yok ya Adana’ya ya Mersin’e gitmem lazımdı bende gitmedim allahım yüce mevlam bize bu canı verdi eskiden insanlar bunları yaptırıyormuydu sanki zaten kontrollere düzenli gidiyoruz bu para tuzağı gerçekten bebekte büyük birşey görülmediği sürece bebek iyiyse neden gidilsin ki bana gidebilirsin dedi ve ben gitmedim 22 haftalık oldum şimdi bu hafta kontrole gideceğim girmediğimi de söyleyeceğim ne diyebilir ki yaani😂
Prensmmmm Fatmanur-3 yengemde girmedi bebeğimiz doğdu ultrasyonda herşey o kadar iyiydiki hatta 36. Haftada 2900 kilo doğdu küvoze bile girmez dediler tam 3 gün küvozde kaldıktan sonra kalp damarlarının ters geliştiğini öğrendik ve bhnu anlamaları 3 gün sürdü tam ameliyat için sevk edecekken kalbi durdu yavrumuzun bende ilk çocugumda yaptırmadım şimdi ikizlerime hamileyim ve kesinlikle yaptıracağım lütfen sizde yaptırın en azından allah korusun aksi bi durumda hemen mudahale edilir belkide bebeğimizin kalp sorununu ilk gün biliyor olsaydık hemen ameliyata götürebilirdik
Sevvalkrbg Mucizepamugum Benimde yasin bey 😌 Bende çok memnunum 😊 Anadolu da gideceksen detaylıya burcu hanımı öneriyorlar 😊
Mucizepamugum Sevvalkrbg aynen ayın 27 sine 13.30 a randevu aldim burcu hanima 🤗yasin beyde cok iyi bi doktor bi kac arkadasima surekli minyon oldugu icin down sendromluya benziyo falan demis o yuzden korktum kuthan beyde iyi bigun karsilasiriz insallah 🤲🤗
[silindi] Mucizepamugum ben ilk gebeligimde yaptirdim ama son zamanlarda cok hikaye duyuyorum iste detaylida sunu dediler bunu dediler doğuma kadar belki gecer dediler vs. Acaba kendimi hic strese sokmasammi diye düşünüyorum şuan bi de cok pahali burda istanbuldaym
Mucizepamugum [silindi] size kalmis bisey ama doktor öneriyosa yaptir bence dogdugu zaman bi rahatsizligi varsa bile ona gore tedavi uyguluyolar dediler bana Rabbim esirgesin güzel haberler duyursun 🤲
Ltfye2019 Mucizepamugum merhaba benim bebeğimin omurgasında mı ne acıklık varmış perenatologa yönlendirdi pazartesi gitcem oda cok ucuz deil 800 tl ama mecburen gitcem😞
Mucizepamugum Ltfye2019 kötü düşünmeyin yaa bakalim bana ne dicek kotu bisey derlerse zaten evhamliyim iyice evham yaparim diye korkuyom hayirlisi olsun hakkimizda evlatlarimiza hayirli uzun ömürler nasip etsin 🤲🌺
Mucizepamugum Ltfye2019 suan bende korkmaya başladim herkez diyo bunu ya kesesi yamuk diyolarmis ya biyerinde aciklik var diyolarmis kafana takma bence ❤
Vaveyla38 Ltfye2019 benim genelde insanlardan duyduğum şey, o testlerin doğruluk payının aşırı az olduğu, ve doğruluk payı yüksek olanlar, ikili test detaylı ultrason, ve nifti testi. Sen sıkıntı yapma kendine bence detaylı ultrasonu bekle güzelce