Mucizepamugum Ltfye2019 suan bende korkmaya başladim herkez diyo bunu ya kesesi yamuk diyolarmis ya biyerinde aciklik var diyolarmis kafana takma bence ❤
Ltfye2019 Mucizepamugum işte takmamaya çalışıyorum ama elimde değil Rabbim sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin inş 🙏
Vaveyla38 Ltfye2019 benim genelde insanlardan duyduğum şey, o testlerin doğruluk payının aşırı az olduğu, ve doğruluk payı yüksek olanlar, ikili test detaylı ultrason, ve nifti testi. Sen sıkıntı yapma kendine bence detaylı ultrasonu bekle güzelce
Ltfye2019 Vaveyla38 çok teşekkür ederim ama doktorum öle bi konuştuki Allah korusun özürlü doğacakmış gibi 1 haftadır kafaya taktığımdan migren ağrılarım azdı. Pazartesi perenatologa gitcem randevum var inşş herşey güzel gider 🙏ama içimi ferahlattınız çünkü ikili testimde bir sorun çıkmadı.
CimendagRabia Mucizepamugum bende 2 hafta sonra gireceğim canım bence en önemli tetkiklerden biri ilk bebeğimde de girmiştim doktorumda zaten direkt gün verdi şu gün detaylı ultrasona girceksin dedi ☺️
Prensmmmm Fatmanur-3 yengemde girmedi bebeğimiz doğdu ultrasyonda herşey o kadar iyiydiki hatta 36. Haftada 2900 kilo doğdu küvoze bile girmez dediler tam 3 gün küvozde kaldıktan sonra kalp damarlarının ters geliştiğini öğrendik ve bhnu anlamaları 3 gün sürdü tam ameliyat için sevk edecekken kalbi durdu yavrumuzun bende ilk çocugumda yaptırmadım şimdi ikizlerime hamileyim ve kesinlikle yaptıracağım lütfen sizde yaptırın en azından allah korusun aksi bi durumda hemen mudahale edilir belkide bebeğimizin kalp sorununu ilk gün biliyor olsaydık hemen ameliyata götürebilirdik
Ltfye2019 iremj7 merhaba perenatolojiye gittim bebekte bir sorun çıkmadı şükür sadece plesenta eşiği rahim ağzını kapattığı için risk devam ediyor.
iremj7 Ltfye2019 çok sevindim sizin adınıza allah yardımcınız olsun o rahmi kapatma durumunu bilmiyorum ama umarım kötü bir şey değildir rabbim sizi ve bebeğinizi korusun ben 21.haftamdayım şuan 22.haftada perinatolojiye detaylı ultrason için randevum var bekliyorum el mahkum umarım bende de bi sorun çıkmaz
Ltfye2019 iremj7 Allahın izniyle çıkmaz Allaha tevekkül edin bakın nasıl herşey yoluna girecek bende 22.haftamdayım Allahın izniyle sağ salim kuçağımıza almayı nasip etsin Rabbim inş 🙏 siz yazın bana olurmu haftalarımız aynı ve sizin de bişi yoktur benim değerim daha yüksekti sizden
Ltfye2019 iremj7 merhaba detaylıdan çıkınça paylaşırsanız cok sevinirim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş 🙏
NurCeren00 Mucizepamugum 4 haftam var. Doktorum seçenek sunmadı. 20.haftada detaylı ultrasonun var dedi direkt. İstersen başka hastanede yaptırabilirsin dedi ama kendi doktorum baksın istiyorum 🙄. Detaylı bir çok olası hastalığı bilip ona göre önlem almayı sağlıyor.
Minikmucizemizzzzz Ltfye2019 merhaba sizinde plesanta aşağıda galiba doktorum bana da öyle dedi ne gibi riskleri var aceba biliyor musunuz
iremj7 Ltfye2019 merhaba ancak girebildim detaylıya girdim sonuçlarımda herhangi bir problem çıkmadı korktuğum gibi olmadı çok şükür☺️
Ltfye2019 Minikmucizemizzzzz merhaba doğumda riski var bide günlük işlerinizi yaparken dikkat etmek gerekiyor yani ağır kaldırmayın ağır iş yapmayın dikkat edin. İlaç falan da vermediler ama 20.haftadan sonra yukarı doğru çıkar inş Allaha emanet bebişlerimiz biz siz herkes :) ❤️