2melekannesi_ Bfduam akıntıyla beraber kasık ağrınız da oldu mu acaba benim de adete 1 hafta var bugün beyaz katı kıvamlı akıntım var ama kasıklarım da çok ağrıyor
Ylnzkus12 Bfduam bu sabah gördüğüm koyu kıvamlı yapışkan bi akıntıydı beyaz, fakat biraz öncede şeffaf beyaz gördüm
Bfduam Adetime on gün kala oldu bu akıntı daha gelmedi, sende de böyle miydi? Kasık ağrısına gelince, çok erken başladı kasık ağrıları yumurtlamadan beri adet öncesi belirtileri var. Kasık ağrısı ama alt kasıkta dolgunluk hissi gibi bi tuhaf yani.
2melekannesi_ Bfduam bu bana cevap galiba 😊 benim adete 8 gün kala yani dün sağ kasığıma bıçak saplanır gibi oluyordu bugün de alt tarafım sağ sol komple böyle sancı gelip gidiyor adet desem bu kadar erken adet sancım başlamaz 2 3 gün kala başlar 7 8 gün kala olunca acaba erken belirti mi dedim ovulasyon testim de koyuydu dün bugün belki ikinci yumurtlamayı da görmüş olabilirim bilmiyorum insan umutlanıyor en ufak bişeyden inşallah beklentimiz boşa çıkmaz hayırlı haberler alırız 🤲🏻🤲🏻
minikmucizemmmmmm @Bfduam aynı akıntı şu an bende oldu adetime 5 gün var. Tuvaletten çıktım afedersin birden geldi adet oldum sandım korktum bakmaya🤭 ama baktım beyaz yoğun muhallebimsi🙈
Bfduam minikmucizemmmmmm aynı beni yazmışsın. Benim pek akıntım olmaz birden öyle görünce “bu ne” dedim şaşırdım. Daha gelmedi ama, bakalım senin gelecek mi tekrar, yazarsın.
Bfduam 2melekannesi_ evet kısmen benziyor, adet belirtilerinin erken başlaması, Kasık ağrısı da, alt taraflarda dolgunluk hissi gibi. Gece yediğim den veya üşütmeden midem bulanıyor kaç gündür. İnş canım dediğin gibi boşa çıkmaz, hayırlı haberlerini bekliyorum:)
Yavuzz Rabiakru öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alirsiniz ınslalah kucağınıza adetten sonra mi ve4diniz kan testini yada önce mi benimde göğüslerim açıyor ve beyaz akintim var ama 10 günüm var adete 🤲😊
Rabiakru Yavuzz sağol canım amin inşallah 🙏🏻 evet adetimden 3 ya da 4 gün geçmişti benim beta da 3000 binin üzerinde çıkmıştı hatta inşallah seninde hamileliktir ☺️
2melekannesi_ Bfduam inşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız, ne zaman test yapacaksınız adet geçince mi
Bfduam 2melekannesi_ şimdiye kadar erken yaptım canım sıkıldı, bu sefer inş adet olmamda geçince yaparım.
Yavuzz Rabiakru âmin insalalah canm🤲10gun çok erken ama doktorum istedi cikmazsada daha sonra yine yaparım günlerini hep degerlendirdim ınslaalh tutmuştur ❤🤲
Rabiakru Yavuzz diğer yumurtlama döneminde olmuş olabilir mi peki belirtileri var eğer öyleyse çıkar belki sonucunda ☺️