Bfduam Rabiakru bulantı sürümü kabus gibidir zaten, neyseki sen atlatmışsın:) Simdi daha rahat bi dönem, sonra mide yanması sürümü eklenecek:) On gün önce gelmişti, seninde böyle miydi? Af edersin katıydı, muhallebi gibi di mi?
Rabiakru Bfduam ayy evet sağlıklı olsunda artık çekicez☺️ Evet normalde de benim çok akıntım olur o olduğunda bi parça düşmüş gibi hissettim yoğunluğundan dolayı sanırım şeffaf bişeydi aman bi daha da yaşamadım zaten
Bfduam Rabiakru Aynen yeterki sağ kucağına gelsin inş.:) Adetine ne kadar varken gelmişti dahada gelmedi? Şeffaf derken, benim beyaz süt rengiydi senin?
greybrde Bfduam yumurtlama olma ihtimali var bende hiç ama hiç akıntı olmuyordu sadece 1 kez bahsettiğiniz gibi bi durum oldu hemen değerlendirdik şuan 9 haftalığım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🍀
Bfduam greybrde hayırlı olsun minik şimdiden:) Benimde akıntım olmaz pek ne yumurtlamada, ne adet öncesi. Seninde 10 gün önceden mi geldi ki yumurtlamadır dedin:) af edersin yoğun, koyu kıvamlı muhallebi gibi beyazdı di mi?
greybrde Bfduam adetim düzensiz olduğundan yumurtama hesabı yapamıyodum ama 4 ay boyunca olumsuz sonuç aldık sonunda oldu çok şükür🥰 yok çok katı değil di beyazdı ama cıvıktı şefaf değildi bir kere lık diye geldi hayatımda ilk defa böyle bişi gördüm işte ondan sonrada gebe kaldım tahminimce yumurtlamadır sizinkide
Bfduam greybrde hayırlısıyla kucağına al inş:) inş canım öyledir benimde, Bende hayatımda ilk defa gördüm, bu nedir diye bilemedim sen gibi. Beyazdı da su kıvamında akıntı değildi daha yoğundu.
Bfduam greybrde ins doğum hikayenide okuruz:) Değerlendirdik canım inş çok sağ ol:) Bir haftam var adete. Seninde su kıvamında değildi di mi, daha yoğundu?
Cansuu1706 Bfduam benim ara ara geldi adetten once sonra 3 gun geciktim anladim zaten bide hissettim ben bilmiyorum ama 🤣 tesekkur ederim bu arada darısı isteyen herkese nasip olsun insallah🙏🥰
Bbcln2913 Bfduam canım benim yumurtlama günlerimde fazla oluyor bir de hamile olduğumu bilmeden önce dikkatimi çekmişti o zamanlarda geliyordu
Bfduam Bbcln2913 hayırlı olsun miniğin şimdiden:) Ben ilk defa yaşayınca böyle bi akıntı Fransız oldum biraz:)
Ylnzkus12 Benimde adetime 13 gün var bugun aynı akıntıdan bende gördüm :/ yumurtlamamıdır gebelikmi acaba🥲 bu arada ins hayırlı haberler alırsınız 🌷
Bfduam Ylnzkus12 İnş benzer sebeple görmüşüzdür. Yakın tarihlerde görmüşüz, benim on gün önceydi. Daha önce hiç olmuş muydu böyle? Nasıldı kıvamı, yoğunluğu, neye benziyordu?
Ylnzkus12 Bfduam bu sabah gördüğüm koyu kıvamlı yapışkan bi akıntıydı beyaz, fakat biraz öncede şeffaf beyaz gördüm