Yavuzz Bfduam âmin inşalalh canm teşekkür ederim herşeyin hayırlısı kanda çıkmasa bile erken diye tutma ihtimali var insaAlalh 🤲🥰
Yavuzz Bfduam allah kabul etsin ınslalah canm bu aradaki dualarimiz kabul olsun insaAlalh 🤲🍀 bizim daha var ben fransada yasıyorum
Lilaaa Bfduam canm bende 1hafta önce yumurtlama günlerini değerlendrdm şuan adetime 10 gün var dedgn gibi beyaz akıntı bende de oldu üstelik siyah iç çamasırı vardı onda bile belliydi. Senin durumun ne test yaptn mı merak ettm
Bfduam Lilaaa merhabalar canım, adetine on gün varken geldi daha gelmedi, sende devamı oldu mu? Yok canım daha dört, beş günüm var test yapmadım.
Yavuzz Bfduam naber canm nasılsın test yaptın mı adetine ne kadar kaldı :))ben yarın sabah yapicam 5gun kaldı meraktan:))
Lilaaa Bfduam evet canm koyu kıvamlı bi kere geldi daha gelmedi o gün kasıklarmda da bi tuhaflık vardı hafif adet ağrısı gibi bi dolgunluk. Bende günüm gecince yapıcam canm testi
Bfduam Aynı belirtiler, benimde öyleydi kasıklarımda dolgunluk hissi ve yumurtlama zamanında başladı adet öncesi belirtiler, erkendi yani baslamasına.