Momandbabyy Bfduam Çok teşekkür ederim.🥰 Allah size de nasip etsin inşallah en kısa zamanda.🥰 Evet o şekildeydi ama akıntım zaten oluyordu sadece miktarı biraz fazlaydı ilk kez. Ondan sonrada bu kadar fazla olmadı hiç.
Bfduam Momandbabyy benim normalde pek akıntım olmaz ondan anlayamadım. Adete kaç gün kala bu akıntılar oldu?
gizemozdemir1990 Bfduam benim boyle bir belirtim olmadi, ama baskalarinin olmus. Ama siz yine de hamilelik degil de yumurtlama gibi dusunun isi sansa birakmayin☺️
Rabiakru Bfduam evet bir kere oldu adetimden de 5-6 gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam aşırı yoğundu bişey aktığını bu kadar net hissettim
Bfduam Rabiakru benimde bir kere oldu dediğin gibi aşırı köyüydü af edersin koyu kıvam, muhallebi gibi di mi?
Momandbabyy Bfduam adetimden yaklaşık 10-11 gün sonra. Ve son adetimden 19 gün geçmişti bi test yapayım dedim pozitif çıktı çok şükür. Erken öğrenenlerdenim yani🥰
Mugesahra33 Bfduam yumurtlamada uzayan seffaf gelır,bıtıncede beyaz kesık kesık derler ya oyle gelır,yumurtlamanın bittgi anlamında,tam adet 10gun oncesıne denk gelıyor evt.hamıle olsanız bıle 10gun cok erken,adete 3gun kala falan baslar belırtıler🌸🌸
Bfduam Mugesahra33 canım benim pek akıntım olmaz, ilk defa böyle yoğun koyu kıvamlı olunca sormak istedim, normal akıntı değildi, katı kıvamlıydı.
Mugesahra33 Bfduam inşallah gebelıktır🙂ama bnm tam tersı ıkı hamılelktede akıntı degıl kupkuru hatta asırı kuru olmaktı farklı belırtım 🥰herkesde aynı olcak dıye kural yok yanı,hemen uzulmeyın akıntılara bakıp
Bfduam Cansuu1706 Hayırlı olsun bebeğin;) Adetime on gün varken bir defa geldi, koyu yoğun kıvamlı daha gelmedi, sende ne zaman geldi, birden çok mu geldi?
Cansuu1706 Bfduam benim ara ara geldi adetten once sonra 3 gun geciktim anladim zaten bide hissettim ben bilmiyorum ama 🤣 tesekkur ederim bu arada darısı isteyen herkese nasip olsun insallah🙏🥰
Bfduam Rabiakru maşallah büyümüşüz bayağı:) bulantı durunu ne alemde? Yok daha bir haftam var canım adete. Bir defa geldi o yoğun beyaz akıntı daha gelmedi. Seninde öyleydi di mi?
Rabiakru Bfduam allaha şükür geçti ilk haftalarım kabus gibiydi 😂 evet bizim planlıydı ama hemen olcağını tahmin etmemiştim dediğin gibi yoğun bi kıvamlı geldi ilk ve sondu internette baktım hamileliğin belirtisi de oluyormuş yumurtlama dönemindede oluyormuş ama benim Allaha şükür hamilelikmiş
Bfduam Rabiakru bulantı sürümü kabus gibidir zaten, neyseki sen atlatmışsın:) Simdi daha rahat bi dönem, sonra mide yanması sürümü eklenecek:) On gün önce gelmişti, seninde böyle miydi? Af edersin katıydı, muhallebi gibi di mi?