Mhr13 aselsura123 ayyy ne güzel kokar o şimdi ya minicik minicik uffff 😍😍 ayyy canım bebek kokusu çekti şuan 😃😃
merweeilbey1 Minnosunannesiii benimde o haftalarda 1998 grmdı 2kilo diyelim dedi banada iyi demişti ama b6 kiloları görünce bana da benimki çok az geldi sanki 🤰
Lulus- merweeilbey1 bizimki ortalama değerde. Daha aşağısıda yukarısıda normal kabul ediliyor baksana 2300 lere çok diyen de olmuş bundan sonraki haftalarda daha çok büyüyecek Allah’ın izniyle ☺️
Mhr13 Minnosunannesiii benim anlamadığım doktor aynı haftada 1800 de uyumlu diyor 2300e de uyumlu diyor hangisi olması gereken 😊
merweeilbey1 Lulus- ay onlar Bi büyüsün kilo alsın sağ salim doğsunlarda başka bişey istemem hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıxa inşallah 🤲🏻
Bim Teslime42 teslime hanim gelişim geriliği var dedi mi ,bugün bende doktora gittim. Kilomuz az çıktı ve 2 hafta gerideyiz
Teslime42 Bim bana geride denilmedi haftasıyla bebek uyumlu denildi pazartesi günü tekrar gidicem kontrolle
As2017 32 de 2400 dedı 34 te 2700 dedi 36 da 3kılo dedı iyi guzel dedı bu durumda iri mi oluyor benım bebıste 🤔
Bsmlh Mhr13 32+1 2248 gelmişti ama ciger iğneleri vurulunca 10 gün almamış bu hafta bakalım ne olacak