Mhr13 Byzadmrl şekeriniz falan yok değil mi ? Dikkat edin eğer öyle bir durum varsa. Benim şeker yüklemem güzel çıkmıştı sıkıntı olmafığını söylemişti doktorum. Demekki bu haftalarda bu kilo normal
Byzadmrl Mhr13 Şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı aslında 😊 dikkat etmeye başladım doktorum tatlı ve hamur yasakladı ve düzenli yürüyüşe çıkmamı söyledi bakalım 2 hafta sonraki konturolumde gorucez ☺️
Mhr13 Teslime42 eğer doktorun normal uyumlu dediyse kafana takma. Sanırım haftada 200 gr alıyorlarmış. Bol bol muz süt badem ceviz iç fındık kaşar pekmez falan ye kuzum onlar bebişe kilo aldırıyor
Mhr13 Melikesvm biz daha doğum şeklini konuşmadık ama öyle bir durumda normal doğum yapamazsın falan diye konuşur heralde
Melikesvm Mhr13 son haftalarda bakıor eger bebegın kılosu 3bucugu felan gectıyse normal dogum onermıyor
aselsura123 Mhr13 32+1de 2212 kg 46 cmdi oğlum 💙 35+1de 2700kgdi 💙 37 +1de 3700kg 52cm olmuş haftaya sezeryan olacağım nasip olursa 😇
Mhr13 aselsura123 maşallah 💙 Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin canım doğunca bebişi öp kokla bizimde yerimize 😍🥰🥰🥰
2artiki aselsura123 2 haftada bir kilo maşallah özel bı beslenme rutininiz var mı merak ettm benimde haftaya sezeryanim var bende yiyeyim :)
Mhr13 aselsura123 ayyy ne güzel kokar o şimdi ya minicik minicik uffff 😍😍 ayyy canım bebek kokusu çekti şuan 😃😃