2artiki aselsura123 2 haftada bir kilo maşallah özel bı beslenme rutininiz var mı merak ettm benimde haftaya sezeryanim var bende yiyeyim :)
aselsura123 2artiki yok canım normal yemek yiyorum öyle onu yiyim bunu yiyim diye özel bişey yapmadım kızımda öyleydi 39 haftalıkken 4100kg doğdu buda yaklaşık öyle doğar dedi doktorum
2artiki aselsura123 maşallah subanallah benim kızımda 39 da 3800 doğdu bu erkek 35 haftalıkken 2850 dedi 37+5 de sezeryana giricem haftaya bu gün :) Allah nasip kısmet ederse
aselsura123 2artiki neden o kadar erken ben kızımda da 39 haftalıkken sezeryan oldum şuan oğlumu bekliyorum 39 haftalıkken sezeryan olacağım doktorum öyle dedi 22 Nisana gün verdi
aselsura123 2artiki spinal mi düşünüyorsun ben kızımda genel anestezi ile oldum çok zordu şimdi spinal olacak ama korkuyorum
2artiki aselsura123 benim ki bekletme taraftarı deil neden bilmiyorum konuştum ama mecburi sezeryan benimde ilki sezeryandi sancı ağrı olmasın yeterli gelişime ulaştığı bı hafta zaten dedi
2artiki aselsura123 kızım geneldi bunu da genel yapicam sanırım ankisiyetem var spinalde strese girmekten korkuyorum
merweeilbey1 Lulus- ay onlar Bi büyüsün kilo alsın sağ salim doğsunlarda başka bişey istemem hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıxa inşallah 🤲🏻
Teslime42 Bim bana geride denilmedi haftasıyla bebek uyumlu denildi pazartesi günü tekrar gidicem kontrolle