Btnc1903 Tubacaa canım desteğin için çok sağol farklıdan kastım neler çıkacağını görmekti ama kadınların en büyük sorunu diğer kadınları yargılamak bende bu zamana kadar BÖyle birşey yaşamamıştım ama bu form sayesinde ilkini yaşamış oldum 🥺
Deletedmom23234 Btnc1903 Doktorum yeşil alan’a kaydımi yaptırdı 182′i aramam gerekiyor. Detaylı ultrason için gün vericekler fakat daha aramadım dediğim gibi 🤭 ikili testimi de öyle yapmıştım 🙏🏻
Btnc1903 Deletedmom23234 ben ikili üçlü tarama testlerini yaptırmamıştım. Özel klinikte yada hastahanede yapılıyor yaşadığım şehirde 22. Haftaya denk getirdim sanırım 18-23 arası çekiliyor çok geciktirme istersen 🤗
Deletedmom23234 Btnc1903 Yok kolayca bulunuyor şuan 19. Haftamdayım 20-24 arası yapılıyor zaten 🤗 sıkıntı olmaz teşekkür ederim yinede 💕😍
Btnc1903 Gmzatgl sağlıkla sıhhatle gelsin Kayra beyimiz güzel günleri hayırlı ömürleri olsun inşallah canım 😇🤲🏻
Feyza-nur Btnc1903 ardıç ismine bayılıyorum eşim de isteye koyucaktık bizim oğlana ama ortak kararımız aras 💙
Btnc1903 Deletedmom23234 hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🥰
mommy_bee Halef ismi degisik soy anlamına geliyor. Berkin, atahan, özay, ilbey, barbaros isimleri cok duyulmamış isimler
Zezz Btnc1903 %85 erkek dedi acildeki doktor..kendi d9ktorum kiz gibi kordon bagi olabilir dedi kaldi oyle erkek kiyafetleri falanda ufak ufak almistim
Btnc1903 Zezz Allah Allah hayırlısı olsun inşallah canım gönlüne göre versin rabbim. Ben 22+3 deyim hemen 16. Haftada bildi doktor