karsiyakalianne Eligulu bu bir zevk meselesi… isteyen en yaygın ismi koyar, isteyen nadir bir isim arar. nesine takıldınız bunun?
Btnc1903 Deletedmom23234 canım ayrıntılı ne zaman ? Ben 16. Haftada öğrendim geçtiğimiz pazartesi de ayrıntılı ultrason çekildi erkek hemen gösterir demişlerdi öyle de oldu :) erkek kız farketmez sağlıkla gelsinler de 😇
Tubacaa Eligulu niye İngiltere prensi değil diye duyulmamış isme layık değil mi? Onları bizden özel kılan ne? Annesi istediği koysun.
Btnc1903 Tubacaa canım desteğin için çok sağol farklıdan kastım neler çıkacağını görmekti ama kadınların en büyük sorunu diğer kadınları yargılamak bende bu zamana kadar BÖyle birşey yaşamamıştım ama bu form sayesinde ilkini yaşamış oldum 🥺
ironbaby Durunbigeldim evet, öyle bir sayfada da kız çocuğu İçin elma ismini okumuştum 🙈 bilemedim , elbette beğenerek koyuyorlardır ama ben pek beğenemedim
Zezz Btnc1903 %85 erkek dedi acildeki doktor..kendi d9ktorum kiz gibi kordon bagi olabilir dedi kaldi oyle erkek kiyafetleri falanda ufak ufak almistim
Deletedmom23234 Btnc1903 Doktorum yeşil alan’a kaydımi yaptırdı 182′i aramam gerekiyor. Detaylı ultrason için gün vericekler fakat daha aramadım dediğim gibi 🤭 ikili testimi de öyle yapmıştım 🙏🏻