Btnc1903 Deletedmom23234 hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🥰
Ayse2011 Didi6 arkadaş sen her yerden çıkıp iyi araştır demekten bıkmadın mı 🤣 o kadar isim postlarına girdim sırf aynı yorumu görünce tanıyorum seni artık bi sal insanlar istediklerini koysun.
Ayse2011 Bende dümdüz aslan koyucam oglumun adını burcuda aslan olucak 😄 kızımın adıda Aleyna hepimiz a harfiyle devam ediyoruz 💙
Btnc1903 Ayse2011 benimkinin Burcu da Aslan olacak inşallah 😂 muhteşem aile boyu a harfi ile başlıyor 🙏🤗
Lebede Btnc1903 asil deha, erim duha ikiz rahmetli oğullarımın isimleri. kayra, sina, siraç, bera(bera’da oğlumun ismi
Btnc1903 Zezz Allah Allah hayırlısı olsun inşallah canım gönlüne göre versin rabbim. Ben 22+3 deyim hemen 16. Haftada bildi doktor
-MinikMucizem- Btnc1903 ilk oğlum Aren Kuzey 🥰 şimdi yine oğlum olacak nasip olursa Atlas Berk 💕💕 koyacağız 🤗
Btnc1903 -MinikMucizem- iki isim olayını bende eşimde sevmiyoruz. Eltimin 4 çocuğu var hepsi 2 isimli ve uzun isimler ondan galiba 🙈 ama seninkinin uyumları çok güzelmiş canım sağlıkla sıhhatle gelsin oğluşun inşallah 🤲🏻😍
-MinikMucizem- Btnc1903 ilk isimlerini ben 2.leri babamız koydu seçim yapamadık soy adimiz çok kısa bizim ondan yırtıyoruz 🤭🤭 hepimiz sağlıkla alilim inşallah 🤗🤗
Brcozkn Afracim benim de suriyeli 3 öğrencimin adı muaz 3ü de çok zeki ama bizim kültürümüzde koymak isteyeni ilk kez duydum .
Afracim Brcozkn 15 yaşında Muaz diye tanıdğımızın oğlu var Muaz bin cebel diye aratırsanız kendisinin sahabe olduğunu ve hayatını okuyabilirsiniz