Seemmaa HappyMom Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah ♥️ kremalı mantarlı çorba yeşil mercimek pilav salata
Alize1 Lokanta usulü mercimek çorba Hünkâr beğendi Pirinç pilavı Vişne komposto 🥰 allah herkesin orucunu kabul etsin bugün oruç tuttum gayet rahat ilerledi son 1 saat 🥰😅
BrcHmt HappyMom ben niyetli değilim ama eşim için -yeşil mercimek çorbası(bizde bereket getirmesi için ramazanın ilk günü bu çorba yapılır) -fırında etli patlıcan kebabı + üstüne kaşar -cibez salatası -yoğurt +turşu -sütlaç
Cigdemss Eşimle ikimizde niyetliyiz. Ama bu kadar çok çeşit yemek yiyemiyoruz biz. Közlenmiş domates çorbası yeşil mercimek salatası kırmızı pancar yoğurtlayacağım bu kadar☺️
Lalihhhh miskokulum1 tepsinin yarısi ıspanaklı peynirli diğer yarısı da patatesli börek yapacağım, bir de yumurta yaparım tamamdır yeter ALLAH bereket versin 🤭
iremibrahim HappyMom mercimek çorbası fırında tavuk patates karışık pilav salata yoğurt ❤️ Ben oruçlu değilim eşim için Allah kabul etsin herkesin orucunu 🤲🏻🤲🏻
minikkurabiyelerinannesi HappyMom Anneme gideceğim kendim yapamıyorum kuru fasulye pilav cacık tavuk , fırında sütlaç ☺️ Canı çeken vs olduysa hakkınızı helal edin
Ayse2011 HappyMom ben tutmuyorum ama eşim için mercimek corbası , pilav, sulu patates köfte ve cacık yaptım. Tatlı kısmına geçemedim henüz 😁
EsrSnr HappyMom HappyMom Aşııırıııı Mide bulantısı ve yanması ile işten gelindi. Tarhana Çorbası mantı Etli pide salata Hazırlandı. Hayırlı iftarlar 🌸
Denizzz88 HappyMom biz oruçlu değiliz ama menümüz bana somon balığı eşime köfte yanlarına da erişte makarnası, salata, yoğurtlu köz patlıcan. Tutanların Allah orucunu kabul etsin 🙏🏻
Busrasener43 Zezz kesinlikle katılıyorum tamamen boş muhabbet herkezin durumu çok iyi olmayabiliyor niye herkez bi gösteriş peşinde anlamıyorum herkezin evindeki kendine ben evimde pişeni burda söylesem nolacak yani
Zezz Busrasener43 nebilim bilgi almakistedigim bi plartfom… diye burdayim. Evet bazenbkisiler ozel anlarinida sorabiliyo ama bilgi alnak amacli soruyo ona niyectepki vermiyon diyorlar.istrn gekdim nr buldu isem yiyorum