tugbade HappyMom Oruçlu değilim ama eşime eşlik ederim. Menümüz de ise; kıymalı patatesli kabak yemeği şehriye çorbası ve keşkek var ve tabi ki 🥗 Salata 😊🌸 Rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul etsin 🙏🏼🙏🏼
Merinosunannesii tugbade ayy keşkek cok severim bizim burda düğün yemeğidir Çanakkale sen nerelerin her yer bilmez keşkeği😂
Vildan_nn Ben tutamıyorum ama eşim için hazırladım. ✨Mantar çorbası ✨Fırında köfteli patates ✨Pilav ✨Patlıcanlı kabaklı yoğurtlu ✨Mevsim salata ✨Kemalpaşa tatlısı
04052016mh [silindi] hahaha vala öyle oluyor iki senedir inşallah bundan sonraki sene boş geçer 🤷🏽♀️😂😂
dilarasnyr 22+3 Ben oruçlu değilim ama ilk iftarımız olucağı için biraz özendim🥰 ▪️Mercimek Çorbası ▪️Patlıcan Musakka ▪️Portakallı Kereviz ▪️Pirinç Pilavı ▪️Yalancı Tavuk Göğüsü🧚🏻♀️
Aleynaezel Gzey123 canım ya bende 10 haftalıgım oruç tutmak ıstyorum doktora 2 hafta sonra gıdıcem acaba bende tutsam bı sıkıntı olurmu kendımı kötü hısedıyorum oruç tutmadıgım ıcın
Gzey123 Aleynaezel kuzum doktoruna bi sor istersen çünkü benm bulantım ilk zamanlar daki değil kendimi iyi hissediyorum ilk gün de güzel geçti şükür
Askiletotomsu HappyMom İftarda ne varrr Niye domates yemiyon niye peynir yemiyon diye ikide bi konuşan koca bir adet Fırında köfte patates Tarhana çorbası Pirinç pilavı Tarator Marul domates biberli salata Hurma içecek de ne olursa artık
Sudeeee HappyMom bende mercimek çorbası taze fasülye patates yemeği etli Pilav biraz da patates kızartırım diye düşünüyorum marullu bir salata yaparım yemeklerim hazır ☺️
Miranmiray HappyMom biz niyetliyiz ve yemek hazır inşallah İçli köfte😋 güveç Pirinç pilavı Cacık Hoşaf Mercimek çorbası
gulsenmstf Hayırlı ramazanlar oncelıkle Allah olmayanlarında sofrasını doldusub ınsAllah 🤲🥰 tarhana çorbası dunden kalan kuru fasulye pılavım var salata dolma siron 🥰