Mdnyldz karsiyakalianne 4-5 yemek kaşığı kafii geliyor bana. Ve aşırı lezzetli oluyor yaptığım tarifi dilerseniz paylaşabilirim. Kime yaptiysam çok beğendi🤗
Csm Iskembe çorbası Fırında patatesli tavuk yemeği Tereyağlı şehriyeli pirinç pilavı Semizotu salatası Acı biber sosu Tatlı olarak da ağlayan pasta 🤣 eşim çok sever
Elemturan Bende oruçlu değilim ama eşime eşlik edecem 🤭 Menümüzde; Mercimek çorbası Nohut Pilav Salata Trileçe 😍 Şimdiden herkese afiyet olsun allahim tutulan oruçları kabul etsin inşallah 🤲🏻🥰🌸
Bloggeranne_93 Bende tutamıyorum malesef bu sene menumüzde mercimek corbası güvec pirinc pilavı börek ve salata var herkese hayırlı ramazanlar 🤗
Deletedmom23234 HappyMom Ben niyetli değilim Rabb’im tutanların oruçlarını kabul eylesin 😊 kıymalı karnabahar, domates soslu makarna, corba ve hurma🌸❤️
fatmArslan06 HappyMom tavuk haşlama pilav nohut salata mercimek çorba ayran 🥰🥰 ben tutamadım ac duramıyorum Insallah sonra tutucam kendimi çok huzursuz hissediyorum
tugba_sagdic Mercimek çorbası köri soslu tavuk pirinc pilavı patates püresi salata eşim için hazırlıyorum ben tutmuyorum 🥰
fatmArslan06 Aybars27 kiz ayni seyleri yapmisiz etimek tatli karni yarik mercimek çorba pilav ayran😂😂
Nur1806 HappyMom terbiyeli şehriye çorbası 🍲 kuru fasülye 🥘 pirinç pilavı 🍚 hasan paşa köfte 🥩 yoğurtlu biber kızartması 🌶 salata 🥗 limonata 🥤 fırın sütlaç🍮
Msltms HappyMom emzirdiğimden niyetli değilim ama eşim için ; mercimek Çorbası 🍜 Tavuk Şiş 🍢 Pirinç Pilavı🍚 Salata 🥗 '‘Hayırlı Ramazanlar’ ❤️❤️
Kelebeeek HappyMom eşimle ilk iftarımızı ikimizde orucuz canımızın çektiklerini yapıcam Allah kabul etsin inşallah ❤️ 〰️Pirinç pilavı 〰️Kuru fasulye 〰️Hoşaf 〰️Çoban salatası 〰️Cacık 〰️İçli köfte
Naiiii Rahime63_63 mutlaka ve mutlaka aç karınla bi kaşık zeytinyağı iç bebeğine de iyi gelecektir sana da
Humanur2021 HappyMom çorba ( Hazır düşünüyorum 🤣 ) Fırında patates tavuk Pilav salata kadayıflı muhallebi Allah kabul etsin 🤍🤲
Elcinoruc Ezogelin çorba Fırında köfteli patates Pilav Salata Fırın Sütlaç Limonata🍲🥗🍞🍮🍹🕌😍 Bugün bende niyetliyim ilk gün tutmak istedim Allah kabul etsin inşallah tutan herkesin niyetlerinide🤲🏻
Mom_25 Rahime63_63 bol bol su tüket canım kayısı şeftali tarzı komposto yada meyvesuyu olarak da tüketebilirisn iyi geliyor
[silindi] HappyMom Soslu tavuk Pilav Salata Mercimek çorbası Annem de aradı lahana sarması gönderecekmiş Sütlaç