MerveRt Maece basmati pirincini hangi marka kullanıyorsunuz. Hangi markayı denediysem hepsi çamur kokuyor bana 😔
Zeynep248 Ben 39+1 deyim zorlanacağımı düşündüğüm için tutamıyorum ama eşim için mercimek çorbası ,et kavurma,pirinç pilavı ,salata,havuç tarator tatlı olarak üşenmezsem fırın sütlaç yapayım diyorum 🌹 herkese hayırlı iftarlar dilerim 🙏🏻🤲🏻
Cmdk HappyMom Mercimek çorbası Patates püresi yatağında domates soslu misket köfte, şehriyeli pirinç pilavı Zeytinyağlı barbunya Kemalpaşa tatlısı 🌸
Gzey123 Eligulu bundan 1 hafta önce çok kötüydüm hem bulantı hem kusmam vsrdı ama şimdi iyiyim çok şükür bir de canım bişey yemek istemediği için şuan oruç olduğumdan dolayı sanırım daha iyiyim elhamdülillah. Sahurda tok tutacak ana şeyleri yedim sadece
gcagan Asyaayaz1 belki tuhafına gider ama yemin de edebilirim bu yemeklerin aynısını ben de yapıcaktım desem 😁🙈
Fabulas Benim son haftam niyetli değilim ama eşime pideli köfte yapacağım, Allah tüm oruçluların oruçlarını kabul etsin inşallah❤️
Ozlem1992 Doktorumun onayı ile bugün niyetliyim Allah kabul etsin. Annem dün bir haftalik yemek yaptı attık dolaba. Sağolsun. Bu akşam karnıyarık, cacık birde çorba yeriz. Herkese hayırlı ramazanlar. Sağlıkla oruclarimizi tutmayı nasip etsin Allah.
Minnosannem12 HappyMom ben niyetli değilim ama eşim için hazriliycaklarim Yoğurtlu çorba sulu köfte pilav salata şekerpare
Zeynep_ayaz HappyMom Ben tutamiyorum ama esim icin özenerek yapiyorum 😍 Mercimek çorbası Mantar sote Garniturlu princ pilavi Salata Visne kompostosu ❣❣❣
annesininpirensesi FasulyeveAnnesi3 masallh oglunuza kolay gecer insallh gunu bende 19 haftaligim tutuyorm tutarim insallah
FasulyeveAnnesi3 annesininpirensesi ben bugün zorlanmadan tuttum Allah’ın izniyle bi sıkıntım olmadı böyle devam ederse tamamlarım inşallah
Sermec27 HappyMom ben niyetli değilim gebelik sekerim cıktı tansiyon düşüklüğü var riskli gebeyim eşim için hazırladım Domatesli şehriye corbası Bulgur pilavı Sebzeli türlü Kendime kabak yemeği Salata 🥗 🥰