Zezz Kndmr kirici oldugumu sanmiyorum pirzola cekti canim arkadasim na0caz simdi yemek videosu izlemiyoruz..bilmem anlatabildimmi..bu benim dusuncem….ben olkkez oruc tutamiyorum. Zor gecen bi hamilelik mide soruni olan biriyim. Ergun yemek menüsünü gorcez burda…
rsm_0026 Tarhana çorba Güveç Pirinç pilavı salata ayran Bende niyetli değilim Rabbm eşimin ve tüm oruçların duasını kabul etsn inş Ramazanı kolay ve huzurla duayla geçirmek nasip olsun 🤲🏻 🕌
nisafrkn HappyMom •Mercimek çorbası •Bulgur Pilavı •Güveçte orman kebabı •Salata,Ayran E bize afiyet olsun ikimizde orucuz😍❤️
Haticecakirr HappyMom şehriye çorbası Belen tava pirinç pilavı mevsim salata tatlı 🌸 Ben tutmuyorum ama eşim için bunları yapacağım Allah herkesin niyetini kabul etsin 🌸
Ahsen007 Omerhatice merhabalar çöp şişi hangi marketten alıyorsunuz bım A101 baktım yok bulamıyorum ben
nazkeve hayırlı ramazanlar herkese ilk gün hafif olsun dedim tarhana çorbası, taze fasülye, yoğurtlu semizotu salatası not: canının çekeceğini düşünen arkadaşlar başlığa girmezlerse sorun kalmaz diye düşünüyorum ☺️
Yspnr Rahime63_63 magnecine kalsine kullanabilirsin.dogal olsun istiyorsan ac karnina muz ye kuru kayisi ve kuru incir gözünün önünde bulunsun gir çık ye.kronik kabizlik problemim var cok şükür hamilelik boyunca bu yontemle hic yasamadim.Rabbim sifani versin insallah
paradiseeeeee Anlaşıldı çoğumuzda karnıyarık var bugün 🤪 Mercimek çorbası karnıyarık (yada hünkar beğendi ) pilav cacık bide saray lokumu tatlı yapıcam inşalalh kendini kaldırabilirsem markete gidicem
busegrr HappyMom eşim için yapıcam bende Tarhana çorbası, karnıyarık, pilav, salata, kemalpaşa tatlısı☺️
karsiyakalianne Mdnyldz merhaba soya soslu tavuğa ne kadar sos koyuyorsunuz acaba, benimkinde sos az kaliyor miktari cogaltmaya da korkuyorum tadını bozarsam diye..
Mdnyldz karsiyakalianne 4-5 yemek kaşığı kafii geliyor bana. Ve aşırı lezzetli oluyor yaptığım tarifi dilerseniz paylaşabilirim. Kime yaptiysam çok beğendi🤗
FasulyeveAnnesi3 HappyMom Ben bugün denemek için ilk gün tutuyorum şimdilik iyi gidiyo Domates çorbası Püreli köfte Salata Büskivili pasta yapıcam 10 yaşındaki oğlum yutuyor onun sevdiği yemekler olsun istedim
annesininpirensesi FasulyeveAnnesi3 masallh oglunuza kolay gecer insallh gunu bende 19 haftaligim tutuyorm tutarim insallah
Lalihhhh miskokulum1 tepsinin yarısi ıspanaklı peynirli diğer yarısı da patatesli börek yapacağım, bir de yumurta yaparım tamamdır yeter ALLAH bereket versin 🤭
Bskaydn Rahime63_63 kabak çekirdeği yada ay çekirdeği üstüne de bol su 😃 tesadüfen keşfettim. Bi kaç kez de denedim bende tuttu