Ckfksldlflglglsks HappyMom bende niyetli değilim ama eşim için akşama, yayla çorbası tavuk tandır, pirinç pilavı ve Kemalpaşa tatlısı yapacağım🙏
Rjn5656 HappyMom ben niyetli degilim ama esim icin hindi eti pilav cacık Kiymali gözleme ve sade gözleme . herkese hayrli iftrlar 🙏❤
04052016mh HappyMom 13+2 den selam 😊 geçen sene 7 aylık hamileydim tutamamıştım bu sene daha küçük olduğu için kendimi deneme amaçlı tutuyorum inşallah devamı gelir sahurda tüm günlük yedim içtim 😂🤷🏽♀️ İftarda da patlıcan soğan patates kebabı çorba veya cacık var 😊
Mshde_123 04052016mh bende13+3 bu gün deneme amaçlı tuttum iyi geçti hamdolsun. İnşaAllah hep böyle devam eder.
Zyneepemree HappyMom Sebze çorbası Tavuklu mantarlı sote Pilav Kabak yoğurtlusu Salata Kadayıf tatlısı
Eusluu Ben 5+5 günlük gebeliğim var oruç tutuyorum bugün inşallah iyi gider denemek amaçlı tuttum iyi giderse devam edicem inş bugün menümde mercimek çorbası etli nohut pilav cacık fırın sütlaç var herkese hayırlı ramazanlar ❤️
Omerhatice HappyMom bizde malesef niyetli olan yok bu ramazan esimde sen canın istediğin yap dedi bende tavuk şiş makarna ve salata yapicam 🤗
Ahsen007 Omerhatice merhabalar çöp şişi hangi marketten alıyorsunuz bım A101 baktım yok bulamıyorum ben
Nurcihn Tarhana çorbası Makarna Salata Az öz zaten insan çorbayla doyuyor rabbim doyuruyor yani ben tutmuyorum son günlerim 3 gün kaldı Kaynanam eşim ve kayinpederim tutuyor hamile olmasam tutardim ama malesef 🤷🏽♀️
Handanklc Bende niyetli degilim ama ilk akşam için kendimi de çok yormadan eşime bu yemekleri yapıcam, inşallah Rabbim herkesin niyetini kabul etsin 🤲 Mercimek çorbası Nohut yemeği Bulgur pilavı Salata Yoğurtlu karışık kızartma Şekerpare tatlısı 🤗
Koylu_guzeli HappyMom Şehriye çorbası Tavuklu hünkar beğendi Pirinç pilavı Salata Ramazan şerbeti Allah kabul etsin insallah🥰🤲🏻
Fatma7666 HappyMom Yayla Çorbası,Etli bamya şehriye pilavı meysim salatası(havuçlu,siyah lahanalı,marul,çeri domates)birde kazandibi 🥰
Zezz Bussbus denk gelmedim gelsem onada ayni tepkoyi verirdim….annemler neyemek yedigini soylemez cnm cekermi diye calisan bayaniz oturup ornegin yaprak sarma yapamiyoruz ..bunlara gerek yok oldu biri pirzola yapiyormus cnm cekti napcaz alacak durumum yoksa
Bussbus Bussbus Zezz tamam.yok özel hayatından dikkat ediyorsun diyelim bu başlığın iftar menüsü olduğunu görüyoruz dimi ozaman diyebiliriz ki heeaa tamam burası beni biraz şallar en iyisi okumamak lazım menüleri okuyalım sonra ah vanim çekti günah degilmi ben senin aldıklarını belki yiyemiyorum durumu yapıyoruz gerek varmı yok
Edmrrr Zezz … OKUMA … silah zoruyla post mu açtırdılar sana … işiniz gücünüz yok saracak yer arıyorsunuz saçma sapan… herkes hamile burada ! baktım canın mı isteyecek okumadan geç ! cinslik yapmanın alemi yok …
Melike HappyMom İlk iftarımız ben oruç değilim ama eşime eşlik edicem inşallah 🤍 •Çorba •Et sote •Pilav •Salata •Tatlı herkese hayırlı ramazanlar 💖