Burcutsdmrr minicikanne kızlar bana yardım edin lütfen. Akşam misafirim gelecek ekşili köfte yapacağım. Yanına başka neler yapabilirim gikir verir misiniz?
kkuubbrraa HappyMom ben niyetli değilim eşim ve çocuklar için yemek hazırlıycam mercimek çorbası pilav pirzola salata ıspanaklı börek herkese bol bereketli sofralar
Zumrairmak Benimde son haftam oruç değilim ama eşim için Kuru dolma Aş çorbası Salata Çok şükür bugünleri gösteren Rabb’ime🤗🥰
Kalbimm55 HappyMom bende niyetli değilim ama eşim için ; Güveçte Patates püre üzerine köfte kaşar ,salata Ve çorba
Umi21 HappyMom bende oruç değilim ama eşim icin mercimek çorbası cokertme kebabı salata yapacağım Allah herkesin orucunu kabul etsin 🙏🏻
Eligulu Gzey123 Merhaba bende 10+3 üm mide bulantınız vs var mı acaba ben sahurda mide ilacı aldım açken midem bulanıyor da sizin sıkıntınız var mi
Gzey123 Eligulu bundan 1 hafta önce çok kötüydüm hem bulantı hem kusmam vsrdı ama şimdi iyiyim çok şükür bir de canım bişey yemek istemediği için şuan oruç olduğumdan dolayı sanırım daha iyiyim elhamdülillah. Sahurda tok tutacak ana şeyleri yedim sadece
kubrabahadir HappyMom niyetli değilim ama eşim için ; patlıcan musakka, pilav, yayla çorbası siparişini aldım eşimden 😅
MomsAli kubrabahadir ne mutlu size maşallah sipariş veren eş. Ben normal gün de bu soruyu kendime sormaktan yaşlandım🤦🏻♀️ hiç bir fikri olmaz söylemez yemek konusunda ramazanda menü olarak çıkarıyoruz daha zor.
Lolipoppp Kızlar 15+2 de doktoruma sormayı unuttum ama kendimi deneyebilmek için bende niyetliyim Menüde Tarhana çorbası Tavuk Pilav Cupta mozaik pasta Eşimin sevdiği yemekler
Bebekinannesi Lolipoppp Bende 16+4 niyetliyim allah kabul etsin zorlanmıyorum sizinki nasıl geçiyo acaba?
Elo5238 Lolipoppp doktorunuz ne dedi bende 15 haftalık hamileyim tutuyorum Allah kabul etsin inşallah
Hamileyim-mutluyum HappyMom ben niyetli değilim 37.haftayım am bugün kü menümüz içli köfte salata ayran herkese hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar
Elbet-birgun-kavusacagiz HappyMom Mercimek corba Princ pilavi Patates lazanya Salata Tatlı bilmiyorum 🤣🤣
Halenur-42 Niyetliyim ama kayınvalideme davetliyiz 🥰 Yayla çorbası Güveçte patlıcan Konya usulü su böreği 😍 bamya ve saç arası 😍 herkese afiyetler olsun şimdiden 😊