HappyMom Canımız annelerimizin hayırlı, bereketli, huzur ve sağlık dolu bir ramazan geçirmesini dileriz. 💜 Ramazan boyunca iftar menülerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.🥰 📌 Hassas annelerimiz için buraya bir yemek içerir notu da düşelim.
bus91 HappyMom biz ilk iftar kayınvalidemdeyiz Yayla çorbası kuru dolma börek muhtemelen salata veya cacık ve revani yapıyormuş Allahım kabul etsin 💕
Dareyn HappyMom Öncelikle Rabbim herkesin sofrasını bereketlendirsin. Bol bol yardıma muhtaç insanlara dua etmeyelim unutmayalım inşallah 🌸 Mercimek Çorbası Kuzu Pirzola Pilav Patates Kızartması Salata, 🥰
Asyaayaz1 Ben niyetli değilim ama eşim için mercimek çorbası kıymalı patates oturtması ve pilav salata yapıcam 🌸
Lalihhhh Asyaayaz1 Bende oruçlu değilim ama eşime akşama ne yapsam diye düşünüyorum , iftarı geçtim sahur menüsünu kafamda oturttum 😅
gcagan Asyaayaz1 belki tuhafına gider ama yemin de edebilirim bu yemeklerin aynısını ben de yapıcaktım desem 😁🙈
Redpepper Mercimek çorbası Hünkar beğendi Pilav Cacık açılış eşimin en sevdikleriyle olsun dedim, malum ben tutamıyorum bari ordan sevap alayım 😂 Rabbim tüm oruçları kabul eylesin
ZeynepveMehmet Rabbim kabul etsin inşallah oruçlarımızı 🤲 mercimek çorbası, zeytinyağlı türlü yemeği, bulgur pilavı, salata, cacık yapacağım inşallah.
Mdnyldz Bende niyetli değilim ama eşim için; 〰️ mercimek çorbası 〰️ Tavuk dünyası (soya soslu tavuk) 〰️ Mantarlı makarna 〰️ Mevsim Salata 🤗 Yapıcam.
karsiyakalianne Mdnyldz merhaba soya soslu tavuğa ne kadar sos koyuyorsunuz acaba, benimkinde sos az kaliyor miktari cogaltmaya da korkuyorum tadını bozarsam diye..
Minnosunannesiii Valla niyetli değilim kaynanadayim ama aksama ne isterler bilmiyorum evde OLSAYDIM kocacığım buz gibi biz cacık pilav patlican oturrtma yapardim 😊
gzdkrmn Ben niyetli değilim ama yine de ilk gün diye özeniyorum 😌 Güveç pirinç pilavı salata 🥗 cacık güllaç ramazan şerbeti herkese hayırlı ramazanlar 🌙🕌🤲🏻
Gzey123 Çorba Karnıyarık pilav cacık 😊 10+6 ile doktorumuzun da izni ile bende niyetliyim rabbim hepim izin kini kabul eylesin inşallah 😊
Lalihhhh Gzey123 ALLAH kabul etsin İNŞAALLAH ben oruçlu değilim ama kendimi farklı hissediyorum üzgün gibi ilk defa tutmuyorum oruçta ,33+1 im doktora sormayı unuttum bugün ama sahurda çok yememe rağmen şuan çok içim kıyıldı sanırım tutamam dedim RABBİM borçlarımızı ödemeyi nasip etsin
Eligulu Gzey123 Merhaba bende 10+3 üm mide bulantınız vs var mı acaba ben sahurda mide ilacı aldım açken midem bulanıyor da sizin sıkıntınız var mi
Aleynaezel Gzey123 canım ya bende 10 haftalıgım oruç tutmak ıstyorum doktora 2 hafta sonra gıdıcem acaba bende tutsam bı sıkıntı olurmu kendımı kötü hısedıyorum oruç tutmadıgım ıcın
Cigdemmom Lalihhhh sahurda benimki çok pratik sadece zeytin peynir domates salatalık iki tane haşlanmış yumurta yeterli diyor 😅😅
Gzey123 Lalihhhh ama sizin baya büyümüş bbek normal sizin acıkmanız ben daha 3 ay lık bile olmadı m o yüzden galiba ilk gün güzel geçti çok şükür
Yesim_duman5534 Lalihhhh seninle aynıyız canım ben de 33+1 im ben de ilk defa tutmuyorum dün doktora gittim ben sordum bana şunu dedi düşün mesela bebeğim doğmuş ve sen onu aç bırakıyorsun öyle durumda şuan bebeğin dedi ben de öyle deyince kaza yapmaya karar verdim