Ftm_08_61 işte zaten 37. den sonra artık randevusuz acil yeşildan giriş yapıyorsun ora bakıyor sana, bende bugün öyle yaptım geçen hafta öyle dediler çünkü haftaya salı acil yeşil alandan gel sezeryan için günün konuşulur hazırlıkların yapılır dendi yani poliklinik doktorları başka şey diyor acil doktorları başka şey diyor, günüm de gelmiş şuan gayet tam haftamdayım bebek baş gelişmiş zaten e kanala girmemesi lazım bir yandan ya kanala girerse bide sezeryan olucam boşu boşuna bekletiyorlar şu anda işin özeti tamam anlıyorum covid yoğunluğu olabilir ama ben başından beridir oranın takipli hastasıyım neticede son dakka gitmiyorum ki doğuma ondan almıyorlar diyim, oda yok kesin birşey demiyorlar gerçekten ağrılarım çok kemiklerm çatım açılmış vaziyette belki açıklığım bile vardır yani o derece alttan muayene yapmadıkları için bilmiyorum, açık açık dolaşıyorum belkide şuanda zaten çok baskı var sen istediğin kadar ölüyorum bitiyorum de pat diye direk acilede gitsen nstde herşey normal çıkınca bişeyin yok deyip yolluyorlar cnm yani durum bu açıkcası bugine kadar çok memnundum iyi güzel herşey okey ama strese girdim yani şuan