tu12_ba Doğumumu orda düşünüyorum ama hiç bi bilgim yok suan 20 haftalık gebeyim.çok güzel hastane gösterişli ama nasıl davranıyorlar tecrübelilermi bilemiyorum endişeliyim.lütfen bilgisi olan yazarsa çok sevinirim ☺️
Msydn6 tu12_ba Ben oraya gidiyorum orda takipliyim 🙋🏻♀️🌸 sabah kontrolüm var , bu haftada doğumum olcak inşallah yapan tanıdıklarım çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi geçen burda da çok yazan oldu hatta post açmışlardı🌸
eomeoni tu12_ba 25 gün önce normal doğum yaptım çok şükür bebek de ben de iyiyiz. Hadtanenin bnm için artısı da var eksisi de bina olarak iyi çalışan olarak şansınıza kalmış kimle karşılaşacağınız 🙄ama çok fazla stajyer asist. Vs var sancı ile acilden gitmiştim 13.30 gibi girdim 18.36da dpğum oldu o güne kadar hiç çatı kontrolüm olmamıştı o gün önüne gelen parmakladı ilk 3-4 saat abartıdız 10 kişi saydım sonrasında sancım şiddetlenince kim geldi kim yaptı etti bilincinde değilim bir hasta olarak değilde denek olarak kullanıldığını düşünüyorum
Dilan9280 Msydn6 mrb normalde bende özele gidiyorum muayene için ama doğum için sanırım orda düşünüyorum doğumu bi kaç kişiden de duydum bu hastaneyi öneriyorlar bana eşimde randevu al oraya git bi dene dedi ama devlet hastanesi hakkında cok kötü şeyler duyunca böyle bi çekingenlikte geliyor açıkçası ama bu hastane için kulagıma hep olumlu şeyler geldi ☺️
B-P-R Msydn6 rabbim bir avazda kurtarsın canım, Ben 28+6 haftaligim başakşehirde doğum yapıp yapmama arasındayım Çünkü uzak kalıyor bize, mesela Diyelim ki ben hiç oranın hastası değilim ama acil doğum için gittim alirlarmi acaba
tu12_ba Dilan9280 aynen kesinlikle bende özele avcılar Anadolu uğraş hanıma giriyorum.ama bütün test tahlillerimi orda yaptırdım ana Doğumu başakşehirde yaptırmak istiyorum Doğum ücretinden dolayı lütfen bi bilginiz olursa yazın😉☺️
Msydn6 Dilan9280 evet doğrudur kaç haftalıksınız ramdevuları haftaiçi hergün öğleden sonra açılıyor gebe polikliniğini takip edin o şekilde alabilirsiniz deneyin bence🤗 ben başından beridir gidiyorum birçok farklı doktorada denk geldim genel olarak bi sıkıntı yaşamadım memnun kaldım yani 🤗🌸
Dilan9280 tu12_ba ya ben normalde de muayene sadece gidiyorum hani özele onun dışında tahlil vs sağlık ocağında yaptırdım hep dogumu özelde düşündüm açıkçası ama bide bu şekilde düşünüyorum benim görümcem özelde yaptı inanırmısın geri kalan herseyini kanunide yaptı sadece doğum buysa diyorum devlet daha mantıklı geliyor bu hastaneden pek bisey duymadım ve cok iyi ilgilendiklerini söylüyorlar
Dilan9280 Msydn6 benim Suan 26 haftalık bakalım nasipse yarın randevu alıp gidicem bu hastaneye sizin kaç haftalık
egeliz Msydn6 Merhaba canım ben de Adnan hocaya gidiyorum çok memnunum 32 haftalığız ama gün vermek yok dedi bebeğin gidişatına göre gittiği yere kadar gibi konuştu 😂🙈 sen kaç haftalıksın gün verme olayı nasıl oluyor beni bi aydınlatsan 😇
tu12_ba Msydn6 hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah.benimde ikinci sezeryanım.ilkini özelde yaptım bunuda başaksehirde düşünüyorum ama işte çok endişelerim var bakalım hayırlısı 😅
Msydn6 egeliz evet maalesef 2 hafta önceye kadar gün veriliyordu ama kaldırdılar şansımıza😞 çünkü pandemi hastanesi olduk tekrardan aşırı yoğunluk var acillik olmadığın sürece doğuma almıyoruz ağrın ancın vs. olursa çıkıp geliyorsun denildi herkese banada bu şekilde denildi ama son gittiğim doktor 38. Den sonra alırız en fazla 39. a kadar bekliyoruz sezeryanda dedi bakalım benimde çünkü çok ağrılarım var artık taşıyamıyorum bugün kontrolüm var acil yeşil alandan gidicem biraz sonra 38+2 yim bu hafta içinde inşallah alıcaklar diye umut ediyorum bugün net bişey söyleyeceklerdi🌸
Dilan9280 Msydn6 Masallah az kalmış benim bide cok korkularım var doğumla alakalı vardı zaten ama Suan daha cok var insallah yenerim bu korkuları cinsiyeti ne sizinkinin☺️
Ftm_08_61 Msydn6 inşallah doğuma alırlar bu hafta vaktinizde gelmiş kontrol sonrası aydınlatın bizi 😃
Msydn6 tu12_ba inşallah hayırlısı ya bende tırsıyorum ama umarım güzel geçer memnun kalırız Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın sağlıkla kurtarsın hepimizi 🤲🏼
Elifeslem Msydn6 bu hastaneye hangi araba gidiyor acaba bilginiz varmi Esenyurt toriumun ordan araba kalkıyor mu
Emnemrahf Msydn6 merakla bekliyorum canım İnşaAllah sağlıkla kucagına alırsın bebeişini hangi doktora gittin bugun
Ftm_08_61 Elifeslem ben arabayla gidiyorum ama yenibosnadan otobüs kalkıyor direk hastaneye metrobüsle oraya gidip orda iki aktarma yapabilirsiniz internete araştırın
Elifeslem Msydn6 çok geçmiş olsun bu arada rabbim sağlıklı bi şekilde kurtulmayı nasip etsin bende o hastaneye gitmek istiyorum ama hiç gitmediğim için nasıl gidileceğini bilmiyorum
Emnemrahf Elifeslem telefona iett nin uygulamasını indir canım gidecegın yerı yaz o sana en kısa mesafelı olanı veya az aktarmalı olanı galan gosterıyo