egeliz Evet bende başından beridir zaten oranın takipli hastasıyım Demet hanıma gidiyordum birçok kez kendisine kalsa 38. haftamda alacaktı direk yani bu hafta ama işte maalesef yeni kaldırıldı bu sistem şansımızıa, ağrılarım var hatta ara ara adet sancısı gibi sancılarımda oluyor kasıklarımda bebek baş geliş ve aşırı baskı hissediyorum vajinam şişmiş gibi bunların hepsini söylüyorum her gittiğimde tabiki ama nstde sancı çıkmıyor tansiyonlarımda normal çıkıyor o yüzden sen iyisin birşeyin yok acillik bir durumun yok diyerek yolluyorlar mecbur çıkış veriyorlar, yani sen istediğin kadar ölüyorum bitiyorum de gerçekten cihazda ortaya çıkıyor 🤭 neyse sağlık olsun artık napalım bebeğin keyfi yerinde gelmek istemiyor belliki bir yandan acil bi durumum olmadığına seviniyorum ama bir yandan da bu belirsiz bekleyiş strese sokuyor insanı ister istemez o yüzden ben biraz evham yaptım sıkıntı yaptım az önce mesela Kanuniden geldim birde oraya gidelim dedik eşimle kayınvalidemle valla hemen hemen orasıda aynı şeyi söyledi, sadece şuan serviste 2 tane yatağım boş onuda sadece ve sadece en acillik hastalar için ayırıyorum dedi senin öyle bi durumun yok dedi eğer günün dolduğunda buraya gelirsen ve herhangi bir şikyaetinde olmassa mecbur sevk edicez seni burda yapamayabilirsin dediler çam sakurada takiplisin madem orayı bekle derim bana kalırsa dedi doktor, yani şuan için beklemekten başka çarem yokmuş heryer covid kaynıyormuş yer yok maalesef 45 haftaya kadar da bekletecek halimiz yok elbet muhakakk bir yer alacak dedi 😔 Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin inşallah