Minigimyolda songuleryuz kesinlikle doğum ücretleri de gayet uygun hastanenin koşullarını bilmyrum bnde onu arastracagm
kmslksrr Park hastanesinde KADİR ANGIN var.Normal radyolog ama çok iyidir.Detaylı usg de iyidir.Gözü çok iyidir.Kadın doğum olarak MEHMET TEMEL -ERÇİN ERDEM ÇELİKEL-ÖZCAN DOĞANAY gerçktn iyidir.
Minigimyolda Masal80 Nisan’da sormuştum Normal doğum 1000 lira sezaryan 1200 eğer normalden sezaryana dönerse 1500 dediler
kmslksrr songuleryuz canım osmaniye de perinatalog dr yok.Ama Osmaniye için kıymetli ve çok iyi Radyolog KADİR ANGIN dır.Onun üstüne tanımam.Çok iyi gözü vardır.Detaylı usg nizi ona yaptırabilirsiniz.Park Hast.Çalışıyor
Burcuserbest songuleryuz adanaya gitmeni öneririm osmaniyede çünkü bu işi yapan yok hep ara dalda başkaları ilgileniypr eger maddi durumun elveriyor ise prof ebru tarım öneririm medline hastanesinde de yaptırabilirsin orayıda öneririm ben ikiz gebelik tam 1 saat bakıldı tek gebeliklerde kaç dakika sürdüğümü bilmiyorum .
Mucizembnm Derin3443 idare eder ya kısa sürüyor zaten. Size bilgi veriyor sonrasında. ama sevgi hastanesinde Osman hocaya yaptırın isterseniz
Derin3443 Mucizembnm evet yaptırdım memnun kalmadım doktordan ama hiç bilgi vermiyor yani ben bebeği göremedim bile çok şükür bir sıkıntısı yok %95 dedi sağlıklı şuan bu şekilde devam et dedi 🙏
Derin3443 Mucizembnm park Hastanesi Ferhat çetin daha renkli ultrasona girmedim oğlum kime benziyor merak ediyorum 🙊🙈