ZM11-2019 Ben yaptırdım park hastanesinde Çok iyi geçti memnun kaldım zaten doktorum oraya yönlendirdi ilgilendiler bayağı renkli ultrasondu ve her detayını gördüm kızımın ☺️
mryyanna ZM11-2019 Ben de park hastanesinde detaylı yaptırmak istiyorum yardımcı olur musunuz kaç dk sürdü,randevu bulunuyor mu erken mi almak lazım bi de ücreti ne kadardı ?
ZM11-2019 mryyanna ücret 40 lira civarıydı sanırım tam hatırlamıyorum eşim ödemişti randevuyu bayağı erken almanız gerek çok yogunlarmış onun dışında zaten gider gitmez alıyorlar ilgililer yani
Beyzan mryyanna bir de park Hastanesi’nde radyoloji uzmanı kadir angın var ona da bakabilirsiniz. Ben de ona yardırdim memnun kaldım yalnız ücreti 200 TL olmuş baya bı artmış
mryyanna Beyzan Park Hastanesini aradım doktor izne çıkacakmış en erken 10 Ağustos var dediler o tarih bana uymadı teşekkür ederim yardımınız için 🤗
Yasel10 Kizlar biz Ibni Sinada yaptırdık 120 TL ödedik ve 5 dakika sürdü inanamadım çok kısa sürdü. Bende detaylı ultrason deyince bir 15-20 dakika inceleyecek sanmistim diğer hastanelerde bu uygulama nasıl bilmiyorum ama ben memnun kalmadım içime sinmedi
Rumeysayunus Bende ibni Sina’da yaptırmıştım 15 20 dakika sürdü her detayına baktı en son yüzüne baktık ayrıntılı ben memnun kaldım
Ada_8080 Merhaba arkadaşlar ben yeni devlet hastanesinde randevu aldım da hamilelik için orada detaylı ultrason çektiriyorlar mı acil cevap verir misiniz