Minigimyolda songuleryuz çokta iyi olduğunu söyleyemem radyoloji uzmanı Kadir Angın var ona gönderdi perinatoloji uzmanı yok malesef
songuleryuz Minigimyolda Şimdi yeni hayatı aradım detaylı ultrason olmadığını söylediler. İbni Sina hastanesi ile görüştüm ordada radyoloji uzmanı yapıyormuş .😔
Minigimyolda songuleryuz evet önemli normal ultrason cihazları da çok kötü doktor değiştirmeyi bile düşünmeye başladım
songuleryuz Minigimyolda Ya senle aynı düşüncedeyim. Ama Osmaniye de bilemiyorum. Başka nereye gidilirki 😏
songuleryuz Minigimyolda Balcalı hastanesinde prof varmış selim hoca varmış. Onu arkadaş önerdi .yarım saat inceledi tek tek anlattı dedi. Damarlarına kan akış hızını herşeyiyle inceledi dedi. Bugün karar verip randevu oluşturmam lazım 19. Haftamdayım
Minigimyolda songuleryuz Ferhat Çetinin Instagram’da paylaşımlarını gördüm cihazı iyi gözüküyor renklide gösteriyormus ben ona geçmeyi düşünüyorum
Minigimyolda songuleryuz bende duydum Selim beyi gidemedim düşük riskim vardı kanamalarım oluyordu yolculuk yapmıyrum her ihtimale karşın
songuleryuz Minigimyolda Bende bir araştirim .haftaya salıya randevu alırım olmadı. Begenmezsem kendi doktorumlw dewam ederim .kaybedeceğim bir şey olmaz
Minigimyolda songuleryuz 21+4 teyiz çok şükür 16. Haftada kanamam kesildi ama 20. Haftaya kadar risk devam etti
Minigimyolda songuleryuz kesinlikle doğum ücretleri de gayet uygun hastanenin koşullarını bilmyrum bnde onu arastracagm
kmslksrr Park hastanesinde KADİR ANGIN var.Normal radyolog ama çok iyidir.Detaylı usg de iyidir.Gözü çok iyidir.Kadın doğum olarak MEHMET TEMEL -ERÇİN ERDEM ÇELİKEL-ÖZCAN DOĞANAY gerçktn iyidir.
Minigimyolda Masal80 Nisan’da sormuştum Normal doğum 1000 lira sezaryan 1200 eğer normalden sezaryana dönerse 1500 dediler
kmslksrr songuleryuz canım osmaniye de perinatalog dr yok.Ama Osmaniye için kıymetli ve çok iyi Radyolog KADİR ANGIN dır.Onun üstüne tanımam.Çok iyi gözü vardır.Detaylı usg nizi ona yaptırabilirsiniz.Park Hast.Çalışıyor