serozzz Umutt-24 cok cok sevindim tiroitlerinizde birsey olmamasina. Bunlari yasamayan yasayanlarin halinden anlayamayabiliyor. Rabbim akli selim anlayisli insanlar cikartsin sabir versin insaallah
emiras59 Umutt-24 ben yeni evliyim ama çocuk düşündüğümüz ay tiroid çıktı bende de daha sonrasında “testere dişli Aslan pençesi” otu kullandım soğan kürünü içemedim midem bulandı ama hamile kaldım o ay otun faydasının çok olduğunu düşünüyorum denemenizi öneririm 🌸
Zeynep1993 Umutt-24 ben bekliyorum canim tüp bebek yaptircam benimde mesela pko var adetim düzenli ama fazla yuumrtam varmiş pkoymuşum 5 senedir deniyorum yok sonra doktor degiştim gittim başka doktora eşmin spermleri mesela çok çok iyiydi doktor ilk aşilama yapti bana ozaman düşük çkti oyzdn tutmadi snra hemen tüp bebej önerdi tansiyon yğksek çkti amh iyi benmde onda sorn yok tsh fsh da öle sadece pko var ve eşmde sperm sorunu çkti vitaminle destekliyo onuda herşeyi iyi araştir aklinda hiç bşy kalmasin zaman geçiyo öle tüp bebek hastanesine gidiyorm devlet çok çok iyi oluyo dene derim cnm
tgba22 Umutt-24 incr havuç falan yemeyin arttırıyor prolaktini.testere dişli aslan pencesi çayı için günde bi tane ilişkiye devam edin prolaktindense onu düşürüyor ama çok yüksek degil prolaktininiz stresten de artıyor o
Umutt-24 tgba22 teşekkürler canım çok sağol bende duymuştum herşey etkiliyor uykusuzluk stres inanıyorum gerçekten çok stresli bir insanım
tgba22 Umutt-24 stres hormonu zaten 100 lere cıkar beyinle alakalı olsa papatya cayı iç bi de akşamları
Girlsmomm Umutt-24 hayıt tohumu ya da hayıt suyu da içebilirsin bana tüp bebek dr um söylemişti kullanmamı kullandıktan sonra yaptım tuttu bebeğim bu bekleme süresinde bence kullanın Aslan pençesi de içebilirsin beraber
Berryusss Devlet hastaneainde tüp bebek tedavisine baslamaknicin ne yapilmasi gerekiyormus bilgisi olan varmi prosedürden
Nurunannesiii12 Umutt-24 profilime.bakip.orda katildigim bi bebek isteyen tartışmasında hamile kaldığım ve önceki ay kullandigim ürünleri yazdım bende de prolaktin yüksekti. Okumanızı tavsiye ederim 3 senelik evliyiz ve hamileyim artık.
Bfduam Ygmr15 hayırlı olsun yavrunuz şimdiden:) Amh, Fsh kaç olmalı değer olarak normalde hamile kalmak için?
Ygmr15 Bfduam kesin olmamakla beraber amh 2 ve 3.5 arasında olmalı diye biliyorum.fsh ise 10 degerinden uzak olmali yani 10 a yaklaştıkca hamile kalmak zorlaşıyor yaptığım araştırmalar sonucu bu bilgileri ulaştım umarim sizi yanlis bilgilendirmiyorumdur🌸 ama sunu da belirtmek isterim hamile kaldığım ay fsh 9,64 amh 5.5 yani Rabbim ol deyince olur imkansız bir sey yoktur.
Bfduam Ygmr15 olur mu hiç öyle, bilakis memnun oldum hasasiyetine. Evet, normal beklenen rutin bilgilerle olmuyor her zaman, sonuçlara rağmem Allah isterse ne engel ki. Teşekkürler:)