minikprensimmm123 Umutt-24 Dün instgram da denk geldim Zekiye Kaya diye birisini takip ediyorum son postunda enbiya suresinin son sayfasını senin niyetin ile 70 kişi 1 tane okursa çocuk sahibi olunuyor diye Bi yazı paylaştı Bi bak istersen canım
minikprensimmm123 Umutt-24 Rica ederim canım rabbim şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah seninde yüzünü güldürsün tez vakitte 🤲🤲
Bfduam Ygmr15 olur mu hiç öyle, bilakis memnun oldum hasasiyetine. Evet, normal beklenen rutin bilgilerle olmuyor her zaman, sonuçlara rağmem Allah isterse ne engel ki. Teşekkürler:)
Nurunannesiii12 Umutt-24 prolaktin için bende kullandım 12 ay sorna hamile kaldım 3yilliwk evliyim.bal polen propolis kullandık Adetli iken biseyler de kullandım profilimden yanitladigim bebek isteyenler tartışması vardı oraya bakabilirseniz size bi faydası olur hamile kalmama yardımcı ben ve esim in kullandığı doğal şeyleri yazdım.incir kuru prolaktin yükseltir öyle şeylere yönelmeyin. Sebebsiz yere tedavi görecektim nerdeyse ki ufak tefek gördüm sonra kendiliğinden oldu ben şifalı ürünler beslenmeye dikkat etmeye borçluyum buna ınanıyorum.
Svr2021 Umutt-24 İlk olarak rahim filmi( HSG) eşinizin sperm testi ve AMH testi yaptırmanızı tavsiye ederim. Bende tüp bebek ile hamile kaldım. Eğer istanbul’da oturuyorsanız mutlaka ama mutlaka Bahçeci Fulya Tüp Bebek merkezine gitmenizi tavsiye ederim. Doktorum Mehmet REŞİTAŞOĞLU. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🙏
Umutt-24 Svr2021 bu gerekli olan testler çoktan yapıldı bana aşılamaya başladım ama ne yazık ki büyüyen yumurtam bozulma eğilimi göstermiş olduğu için doktor tedaviyi iptal etti bu ay gebelik saglayamayiz dedi diğer ay gel dedi 💁
agustosannesi1 Umutt-24 canım ikinizinde tahlilleri temizse çakşır suyunu deneyebilirsiniz. Sen Reglin bitince her sabah eşinde hemen başlayabilir sabah akşam aç karna çay fincanın yarısı su yarısı çakşır suyu. Bir de ovulasyon testi yap aynı zamanda. İlla iki çizgi de kopkoyu olmasını bekleme koyulaşma silikleşme oldu mu her gün ilişki olursa inşallah sonuç alabilirsin. Rabbim yardımcınız olsun