Umutt-24 ben de 2016 dan beri evliyim.Son 2 yılında ciddi olarak bebek için çabaladık ve inanın sizin o yazdığınız testlerin kontrollerin kat kat fazlasını yaptırdık.Doktordan doktora gittim.Hsg yi bile 2 kez cektirdim düsünün.Ortada elle tutulur bir sebep yok.Herseyim hormonlar vs eşimin sonuclar da dahil gayet normaldi ki eşim bile o testleri emin olmak için 3 defa farklı yerlerde yaptırdı.Çatlatma iğneleri olmadı.2 aşılama tutmadı.En son doktoruma gittiğimde tüp bebeğe hazır mısın dedi.Ben de dayanamadım ağlamaya basladım.Gerçekten artık iyice yorulmustum. Ben biraz ara vermek istiyorum dedim.Ramazandan sonra gelmek istiyorum dedim.Kendimi toparlamam gerektiğini söyledim.Aşılamalar bende cok büyük umutsuzluk olusturmustu.Kendimi şartlandırmıstım.Ramazandan sonra gidip tüp bebek yapacaktık.Kafam rahattı.Benim çarem tüp bebekti.Nisan ayı basında adetim günü gecince ümitsizce milyon defa testi yaptım ama içimde sıfır ümit.Sırf sonucu görüp ümitlenmeyim diye.Bir de ne göreyim çift çizgi :)))) İnanamadım.Koşa koşa kan testi.Beta hcg 107:))) Hamileydim.Herkesin söylediği şey gerçek olmustu.Kafanız rahat olsun.Stres yapmayın dedikleri dogruymus.Ben bu ay rahatım.Ramazandan sonra tüp bebek olacak diye rahatlamısken Rabbimin yazdıgı yazı gercek oldu.Ben de şimdi diyorum.Kendinizi sıkmayın.Emin olun olacak ama emin olın.Bekleyin biliyorum cok zor.Sabredin…
'