Petyynut Hmyracan merhaba ben de Yasemin Hanım’a gidiyorum. Doğum ücretini henüz konuşmadım ama Şubat ayında kuzenim kendisiyle Doğum yaptı grandda hem doktor hem hastane ücreti toplam 3500 vermişlerdi
Hmyracan Petyynut ben de 28 hastalığım. Siirtte öğretmenim. 24. haftada izne ayrıldım. Manisaya 1 ay önce geldim. O yüzden bi kaç kere gidebildim. Doğum ücretini de sormak aklıma gelmedi o zaman.
Petyynut Hmyracan ben de daha çok yeni olduğu için hiç soramadım bi de riskli bir gebeliğim var kanama lekelenme oluyor o yüzden aklıma hiç gelmedi
Hmyracan Petyynut Anladım canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Ben de bi dahaki gidişimde sorarım fiyatını.
Eylulsuheda Mercimek2021 öustafa cihan baysalmıydı doktorunuz acaba? Doğum yaptınızmı bende doktor arıyorum son 1 ayım kaldı emrah beye gdyordum klinik acıyormuş ayrılıyor hastaneden cvp verin lütfen 😞
Asafimmm Eylulsuheda mustafa cihan baysalla devam ett derim inannılmaz memnunum cok güler yüzlü ilgili 😊
Mercimek2021 Eylulsuheda ben dogum yapmadım daha evet mustafa cihan baysal doguma kadarsa değiştirmem doktorumu zaten ilgisinden çok memnunum tavsiye ederim canım ☺️
Eylulsuheda Asafimmm neden pekiii serdar erman dan meönun kalmadınızmı acaba ya ben aslında 2. Sezeryan olacağım bana sezeryanda da iyi olması önceliğim