melisssas Bebegim45 merhaba Emrah beyden memnunmusunuz nasıl davranışları Harun Levent’e gıdıyorum hıc memnun degılım
Bebegim45 melisssas ben de memnuniyet üzerine Emrah beye gidiyorum şahsen çok memnunum bütün sorularımı içtenlikle samimiyetle cevaplıyor muayenesinden de çok memnunum tavsiye ederim size de inş sizde memnun kalırsınız 🤗
Burcunuslu_ Ftma_645_ogur tarama testi için herhangi hastaneye değil gebeliğimin başlangıcından beri gittiğim doktoruma gittim Özgür Atlıya çok memnunum doktorumdan .
melisssas Mercimek2021 ayrıntılıya giricem yarın dırek Mustafa beye gitsem olur mu Harun bana gel demıstı
Eylulsuheda Mercimek2021 öustafa cihan baysalmıydı doktorunuz acaba? Doğum yaptınızmı bende doktor arıyorum son 1 ayım kaldı emrah beye gdyordum klinik acıyormuş ayrılıyor hastaneden cvp verin lütfen 😞
melisssas Bebegim45 adam sadece kontrolünü yapıp gecıyo hıc bısey anlatmıyo sorarsan öyle söylüyo bende şaşırdım kaldım çok duydum Emrah beyi bıde ona gıdeyım teşekkür ederım cok
bburcuky Mercimek2021 @Asafimmm Evet canım ben önceyim hepimiz birbirimize destek oluruz ne güzel oluuur🌟💓😍
Bebegim45 melisssas rica ederim inş sizde memnun kalırsınız her gittiğimde bebeğin durumunu da benim nasıl olduğumu da hep sorar Güler yüzlü doktorum 🤗
Cicilibicili @Mercimek2021 @Asafimmm gulsen1234 @Seymaay Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Bununla ilgili yorumlar silinmiştir. İyi forumlar