Eylulsuheda Asafimmm Asafimmm anladım sağlıkla alın inşallab kucağnza 😊 bende mustafa beyle serdar bey arasında kaldım cok kararszlığım tavan amelıyat gunu yaklaşıyor peki mustafa beyde yada serdar beyde sezaryen olan arkadaşınız varmı acaba memnunlarmı
Eylulsuheda Asafimmm birde mustafa beyede serdar beyede gitmış biri olarak biliyorsunuzdur eşleri alıyolarmı içeri emrah bey hep alırdı
Zeynep2805 Merhaba. Ben de sekiz eylülde Süleyman Emre ye gidiyorum. Şuanlık memnunum çok sakinleştiriyor beni. Var mı Süleyman beye gideniniz
Asafimmm Eylulsuheda serdar beyi bilmiyorum normal doğum yaptı bi arkadaşım mustafaada pişman olmazsınız bence bi görüşün mustafa beyle 😊
Eylulsuheda Asafimmm cok ilginc geçen gun emrah bey yokken serdar beye sıra verdıler bana eşimi almadı🙄
Nazlimsu Calisananne25 Yasemin Yıldırım muayene ücretleri ve doğum ücretleri nedir acaba öğrendiniz mi
Mercimek2021 Eylulsuheda ben dogum yapmadım daha evet mustafa cihan baysal doguma kadarsa değiştirmem doktorumu zaten ilgisinden çok memnunum tavsiye ederim canım ☺️