Sed22-09 demett61 nehir, ada, ırmak sevdiğim isimler ❤️ kızım olsa nehir istemiştim hep ama oğlum olucak inşallah 💙
Beyazmelekkk BlueMoon Canm Zümra ismini yakınlarınız beğendi mi ? Birkaç kişi söylemesi kulağa hoş gelmiyor dedi bana bende hemen etkilendim. Baştan beri kararsızım zaten İlk bebeğimiz olacak hayırlısı ile İnşallah Zeynep Nilda Zümra Elif Arasında kaldım hangisi güzel.sence
BlueMoon Beyazmelekkk bana hep guzel dediler ama burdan bi arkadaş zumra isminin gerçek anlamını atmış bnde vazgeçtim koymaktan
Happykariner demett61 bir kızım olursa duru ismini çok seviyorum ben . adı gibi temiz , berrak olsun inşallah sizede fikir olsun
Baloncuk41 Kızımın adı Ece Sare ona uyumlu olsun diye Eliz nil düsünüyoruz hicte uyumlu değil ama 🤣 babası cok takti Elize bende karsı koyamiycağı alternetif bi isim bulamadım 🤷🏻♀️
Paculyagirl Baloncuk41 bizimde bi kızımız olacak NİL istiyoruz yanina karar veremedik esim yanina ipek istiyor ama onuda kayinvalidem istemiyor ablam kuranda gecsin dio 😂
Cagla1903 demett61 Vera, Turna, Arya, Almina, Kayla, Liza, Asya, Hazan, İdil, Alina, Eva, Hicran, Tanem, İlkim, Defne, Elida ❤ (Anlamlari da Güzel ) ❤🥰 Benim de Kızım Olacak Allahin İzniyle Daha Karar Veremedik İsmine Bizde Eşimle 😊😂
Baloncuk41 Paculyagirl cok zormus ilki direk cinsiyeti öğrendigimizde belliydi karar vermistik coktan Bu sefer biseyler yaptirip sonra vazgecmekten korkuyorum acikcası 🤣