Happykariner Beyazmelekkk valla canım bence aile terbiyesi yetiştirme tarzı felan çok etkili o yüzden akıllı veya yaramaz diyemiycem
Esin25 demett61 evet birce değişik geliyor amnn dalga geçeckle varsa geçerler 😁 önmli olan anlamı ve içinize sinmesi ismn benim kızımın adı Elif Ada ikinci kızımı bekliyorum Alya Masal olcak allah nasip ederse inşallah 💜
Eylul2021 demett61 benim Allah sağlıcakla nasip ederse eylülde kizim olucak LİDYA koymayı düşünüyoruz. Anlamı çok guzel
Eceee7 demett61 bizim ortak kararımız Ece çevremizde beğenmeyen cok oldu ama bizim ne istediğimiz önemli olan dedik😊
Ekvatoral demett61 bende filiz ismini çok severim. Cinsiyet belli değilken birkaç kişiye demiştim o ne ya makarna ismi demişlerdi. Hilal, Gökçe, İpek, Zeynep, Elif, Öykü ben değişik isimlere çok sıcak bakamıyorum. Sanırım gelenekselciyim.
Krizantem_ Ekvatoral Filiz deyince akıllarına da makarna geliyorsa bilemiyorum 😂 duru diye şampuan sabun ismi var ama çok konuluyor 😊
riverandsun demett61 benim bir kızım var adı Irmak şimdi 2. yi bekliyorum onunda adı Güneş olacak inşallah🙏
Meyracukurmaraz Benimde kızım olacak İdil koyacağız inşallah 🥰 Bir tanıdığım İdil ece koymuştu. Biz tek isim istediğimiz için idili seçtik
yldz_10 demett61 Asel ismi güzel anlamı da öyle fikir olsun🙂kızım olsaydı elif Asel düşünüyorduk ama oğlumuz olacağı için biz de çok kararsızız inşallah buluruz bir şey 😅
mmek_2014 Birce diyince benimde aklıma hep 1/C sınıfı geliyor 😅 İpek İnci Beyza Damla isimleri çok begeniyorum ben 🌺
Baloncuk41 Paculyagirl cok zormus ilki direk cinsiyeti öğrendigimizde belliydi karar vermistik coktan Bu sefer biseyler yaptirip sonra vazgecmekten korkuyorum acikcası 🤣
UraSsmom demett61 Kızım olursa Elif Yade koyucam ismini inşallah o zamana kadar değişmezse 9 haftalık hamileyim daha şuan. Gerçi oğlumda da öğrenmeden önce kız isimleri düşünürken Sare Duru koyarım kız olursa diyordum 😂