FasulyeveAnnesi3 demett61. İpek, İnci,pelin ismini çok beğeniyorum ben çok kibar ve naif kız isimleri
Elifdikel demett61 Aybüke ilk kızımın adı :) gökçe ve duru ve defne gülnihal isimleri de hoşuma gidiyor
Esosun Askiletotomsu yoo neden dalga geçilsin ki nil eda olarak söylersen nil eda derler ama nileda dersen vileda diyebilirler😂
hunilianne Bizim de kızımız olacak inşallah ve biz de isim seçimi yapamadık henüz 😀 ipek, sümeyye, feyza, hüma seçenekleri var şimdilik
burcu_burcu demett61 ah bende aynen öyle düşünüyorum hatta İpek saçlı kızım diye seveceğim günleri hayal ediyorum 🥰
Ezel01 Benim de kIzım olacak inş ben erva koyacağım 😍ama Elvin Bükre afra duru bnlarda çok beğeniyorum
BlueMoon Ben Zümra Elâ düşüyorum bakalım esimde Cok erken o gün gelsinde bakarız diyor yada tek Zümra 🤗 ama diger kızlarımın ısimleri: Irem Sena Zeyneb Nisa Buda Zümra Elâ olsa olur mu? Aslında 2 isim den sıkıldım tek koysam buna haksızlık olur mu?
Beyazmelekkk BlueMoon Canm Zümra ismini yakınlarınız beğendi mi ? Birkaç kişi söylemesi kulağa hoş gelmiyor dedi bana bende hemen etkilendim. Baştan beri kararsızım zaten İlk bebeğimiz olacak hayırlısı ile İnşallah Zeynep Nilda Zümra Elif Arasında kaldım hangisi güzel.sence
melikeyldrm_54 demett61 Bizimde kızımız olacak Elizan olcak ismi insallah ☺️ Anlamı uzaktan duyulan ezan sesi demekmiş. Belki sizede fikir olur 🥰