demett61 Ben Birce ismini çok seviyorum hep bu olsun istiyorum ama ikimizde öğretmeniz ve dalga geçti isimle o ne öyle 1/C sınıfı gibi dedi 😄
Esosun demett61 ben kızım olsa nil ela yada nil eda koymak istiyordum oğlum olacağı için koyamıycam😂 o yüzden Bu ismi önerebilirim
demett61 Askiletotomsu ama anlamı da güzeldi ismin ya boşa gitti resmen.Okumayı çok severim Öykü olsun dedim onu da anlamsız buldu Dila olsun diyor. Ona da ben ısınamadım ya zor bu işler 🤗🤗
Esosun Askiletotomsu yoo neden dalga geçilsin ki nil eda olarak söylersen nil eda derler ama nileda dersen vileda diyebilirler😂
Prenseslerannesi34 demett61 aklıma hiç 1/c gelmedi valla 🙈 güzel isim bence benim ilk kızım Büşra ikincisi de nisa istiyoruz inşallah
burcu_burcu 28 haftayı geçtik kızımız olacak ve bizde henüz kara veremedik. En baştan beri benim içime tek Sinen isim İpek ama eşim de pek gönüllü değil Aylin diyor bakalım ne olacak sonunda 😀
demett61 burcu_burcu İpek eltimin kızı bence çok narin ve tatlı bir isim tavsiye ederim sanki ruhuna işlemiş gibi kızın ipek gibi 🥰🥰
burcu_burcu demett61 ah bende aynen öyle düşünüyorum hatta İpek saçlı kızım diye seveceğim günleri hayal ediyorum 🥰