Derensmom izmirdeyseniz onerebileceginiz bı yer var mi
Aranızda microblading yaptıran var mı?
Askiletotomsu fıyat olayına bak aynı ıslemı 250 ye yapanda var 1500 e de ucuz etın tadı yavan olur derler o hesap
Askiletotomsu sanırım eylul ozturk ızmırde bır yer actı yada acılmak uzere ınstagramdan bı bakın
gulin-35 ona guvenebilirmiyiz
Folkartta açmıştı evet
Bende bi düşünmedim değil. Ama aklıma takılan sorular var mesela microblading yaptırınca artık kaş çıkmıyor mu yani aldırmıyor muyuz 1 - 2 sene?
Askiletotomsu benim 2,5 yılı geçti hala silinmedi her gördüğümde sinir oluyorum güvendiğim sürekli gittiğim bir yere yaptırdım gün geçtikçe renkli kahve mor gibi bişey oldu kullanılan boyadan kaynaklı mağdurum fondöten ile kapatıyorum😣 geceleri yağ krem sürüyorum geçmiyor Allah’ın cezası
Askiletotomsu ben yaptıracaktım hamileyken yapılmıyormuş
Askiletotomsu buket atalay ı öneririm bir inceleyin sosyal medyadan
kivancinannesi gebe değilim☺️
Sehera1 işte insan bundan korkuyor :(
Askiletotomsu ankarada iseniz aris cukurambar vip onerrim 🤭instadanda bakabirsiniz
Askiletotomsu bence guvenılır en azından kalıtelı
Askiletotomsu Amasya da yaptırdım :(
Elbet-birgun-kavusacagiz zaradis değil demi
Zaradis tam bir facia .
Aris ile zaradis neden karıştırılıyorsa…
İzmirdeyim bu arada
surass tabiki
Elbet-birgun-kavusacagiz Ankara da kardeşim Cansu durkun diye çok ünlü bir kadına yaptırdı kadın resmen şirret bi kadın yaptığı kaş bir ayda geçti söyledik bizimle kavga etti bildiğiniz bende sosyal medya da yaycam sizin yaptıklarınız dedim bizi iş yerine çağırdı biz de herhalde anladı hatasını dedik gittik bizi avukatıyla birlikte tehdit etti elimde kağıt imzaladınız sosyal medyada beni karalayamazsınız diye neler çektik cidden kaş diyip geçmemek lazım
Askiletotomsu 2 yıl olcak nerdeyse hala Kaşlarım çok güzeller 🤣 makyaj yaparken kaşınızı boyayan biriyseniz devamlı kesinlikle tavsiye ederim. Çok büyük rahatlık makyajsızkende daha bakımlı olmanızı sağlıyor.
Askiletotomsu maalesef, doğumdan sonra ilk iş sildireceğim 🥶