Seda-1 30 Lara kadar hazırlayayım diyorum nolur nolmaz benim tansiyon riskim var birde doğum olursa hazırda bulunsun zaten bayramdan sonra agirlasirim yıka utule zor gelir belki sıcaklar da başlar şimdiden bitsin en iyisi

Bebeğimin kıyafetleriyle benim kıyafetlerimi küçük boy tekerlekli bildiğimiz seyahat valizine koydum,hijyenik ürünleri de (bez,ıslak mendil,göğüs pedi,kağıt havlu vs ) bebek sırt çantama koydum.Ağız mendillerini ütüleyip kilitli poşete koydum,giyeceği takım alt üst kıyafetleri ayrı şekilde kilitli poşete koydum,zıbınları ayrı çoraplarını ayrı poşete koydum böyle böyle hepsini ayırdım hem bulması kolay olsun diye hem çanta çok karışmasın hem de tozlanıp kirlenmesin diye çok da düzenli oldu ve herşey bu şekilde daha güzel sığdı ve yerleşti öneri olarak bunları da söylemiş olayım belki bi faydası olur 🌸

Prenseslerannesi34 ben dependle lphusa pedi tercih ettim ebebekten aldım kendime iki parça pijama takımı aldım taç terlik yelek çorap iç çamaşırı rolon felan aldım koydum kendime bebeğim içinde trendyoldan sırt çantası ve el çantası oluyor ondan istedim bebeğimide ona hazırladım el valizi hazırladım kendimede anca sığdı eşyalarım

Gnlozbk Fazla eşya almayayim diyorum ama dur su da lazım olur buda lazım olur der miyim acaba 🙈 insan heyecanlanıyor 2 bebiş birde kararsız kaldım napsam diye el valizi kendime bebeğe sırt çantası düşünmüştüm ama sığar mı acaba dedim. Arkadaşlar valize anca sığdırmış.

Prenseslerannesi34 kuzum sadece ihtiyaç olanları koydum bebek bezini alt açmayı bile paketleri açıp 15 bez 5 alt açma koymama ragmen yarısı oldu sanki. Kalın battaniye penye battaniye ıslak mendil bebek kıyafetleri yedek kıyafeti derken bı taraf bebeğe diğer taraf bana oldu. Başka hiç bı çanta almiycam derli toplu tek parçada bitti hazır bekliyor şimdi. Buna eklenecek tek kendime çıkarken giymelik rahat kıyafet onu da şuan çoğu kıyafetim olmuyor olabilecek duruma göre son zamana eklerim diye düşündüm. Tavsiyem tek çanta iki bölüme ayirmak

Elifmstf gideceğimiz kıyafetle dönsek oda olmazmi boşuna çantada yer kaplamaz. Ben mesela zorunlu sezeryan olacak günü belli olacak nasipse akşam duşumu alır temiz kıyafetini giyer cikarken de onları giyerim diye düşündüm.

Ecaglaagt 🙈😁😁 kilitli poşet fikri hoşuma gitti bende alayım bari kirliler içinde artık ekstra poşet vs birşey yapicaz mecbur 😁

Prenseslerannesi34 evet canım kalın buzdolabı poşetlerine herşeyi ayrı ayrı paketledim içinde karışma olmasın ütüleri bozulup tozlanmasin diye. Bı de ben ne durumda olurum bilmedigim için üzerine hemşirelere verilecek olanları yazdım içlerinde ne olduğuyla birlikte

Elifmstf ay ne heyecanlı ilk kızımda öyle forum vs bilmezdim biraz böyle yalap şalap oldu herşeyi şimdi ozeniyorum açıkçası düzgün olsun herşey diye. Hayırlısıyla doguralim inşallah sağolun 😊

Prenseslerannesi34 bende onu düşündüm ama daha önce bı hastane tecrübem oldu ne olcagi hiç belli olmuyor hiç bişey olmasa bile damar yolu açarken kan damladigi oldu üstüme o yüzden bı rahat elbise ekleme tarafıyim ben.