Ciara93 ay benim kayınvalidemler onu umreden getirmişler bir poşetti bir sürü geçenlerde işe yaramiyor diyip attı çok üzüldüm şimdi
    Dorati ya elinizde varsa bana da gönderir misiniz ücret karşılığında bizde umreye giden maalesef yok ve o ota çok ihtiyacım var
      Ciara93 gerçekten çok üzüldüm şuan nasıl bir sey diye internetten bakıyım dedim resmine baktığıma pişman oldum doğrusu 😥
        Dorati yaaa bana da yollar mısınız ben bulamam burda 🙈🙈🙈🙈
        Dorati yaaa bana da yollar mısınız ben burda bulamıyorum da 🙈🙈🙈
        Tamam merhaba ben kusadasinda oturuyorum cok aradim ama bulamadim bna gonderirmisiniz rica etsem
          Dilankuzey yalnız getiremem malum70-80 km.Kabul ederseniz yurtiçi kargo ile ya da pttkargo ile gönderebilirim.
          bir de rica ediyorum,kargo ile göndermemi kabul eden arkadaşlar.Otu kargoda bırakıp israf etmesinler.Kargo ücretini kabul edip ürünü alacak kişiler istesin lütfen.2-3 kişiye gönderebilirim.yalnız allah rızası için ben güvenip gönderdikten sonra ot kargoda sürünüp,alan olmadığı için bana geri dönmesinc
            Tamam ben istiyorum hic bi sekilde sorun olmaz merak etmeyin ptt krgo ile gonderebilirsimiz