Tamam Dilankuzey yalnız getiremem malum70-80 km.Kabul ederseniz yurtiçi kargo ile ya da pttkargo ile gönderebilirim.
Tamam bir de rica ediyorum,kargo ile göndermemi kabul eden arkadaşlar.Otu kargoda bırakıp israf etmesinler.Kargo ücretini kabul edip ürünü alacak kişiler istesin lütfen.2-3 kişiye gönderebilirim.yalnız allah rızası için ben güvenip gönderdikten sonra ot kargoda sürünüp,alan olmadığı için bana geri dönmesinc
Dilankuzey Tamam ben istiyorum hic bi sekilde sorun olmaz merak etmeyin ptt krgo ile gonderebilirsimiz
Tugbaumit Ciara93 33 haftalık olduk bizde umreden gelmedi aktardan aldık imkanlar dahilinde biz inanarak yapalımda Rabbim yardımcımız olur inşAllah 🤗
Tugbaumit Ciara93 amiin zaten şu aralar ha doğurdum ha doğuracam diye ortalıkta geziyorum hayırlısı artık😂
Tugbaumit Ciara93 hepimiz inşAllah ama bizimki içerde çok durmaya niyetli değil herhalde ne kadar durursa kardır diyorum daha doğması için çok erken hayırlısı artık🙏
Tugbaumit Ciara93 33 haftalığız daha 😊 evet sancılarım oluyor doktorumla sık sık görüşüyoruz bakalım 36. Haftayı atlatsak en azından diye sabretmeye çalışıyoruz 😂
Ciara93 Tugbaumit ay hadi inşallah yaa Ben de sanki bi kaç gündür hissediyorum birşeyler yarın kontrolüm var inşallah sorun çıkmaz 🙏
Tugbaumit Ciara93 inşAllah sorun çıkmaz canım ya ben artık o kadar zorlanıyorum ki yürüyemiyorum bile kasık ağrısından😢