[silindi] Guneyinannesi1 gecikti canım ama hatırlarsın belki geç yumurtladım diye darlamıştım 🙈 1 Nisan yumurtlama günümdü 🤗
pamukpamukoldum Guneyinannesi1 yaa 💜💜💜 yarın doktora git Sonucun cıkınca benide etiketle kuzum merak ediyorum 😍 inşlh güzel sonucçlar alırsın🤲
Guneyinannesi1 pamukpamukoldum inşallah çok korkuyorum bi sıkıntı çıkar diye vardir bundada bi hayır ne diyim
pamukpamukoldum Guneyinannesi1 bende hamile kalırsam yine kaybetme korkusu olacak bende de🙄 Ama güzel düşünelim dimi İnşlh sağlıkla kucağımıza alacağımız cocuklarımız olur kuzum 🤲💜💜 korkmaa dua et Bende edeceğim yarını merakla beklicem cok heyecanlandım ya💚💚💚
Guneyinannesi1 pamukpamukoldum valla o korku geçmiyor gecmez sanmıyorum… Ay iyiki denk geldik birbirimize ulasabilcegimiz yer varmi
pamukpamukoldum Guneyinannesi1 instgram paylaşınca hesabı askıyamı bişeye alıyor adminler galiba Arkadaşlık yasak galiba 😂 ilginç🤔
GulcanDongel Guneyinannesi1 kesinlikle var, yarın mutlaka kan ver bizi habersiz bırakma 🥰🥰 yaz buraya sonucu.