Guneyinannesi1 Yumurtlamadan sonra 14.günüm bugün adet günüm henüz olmadim ama adete 5 gün kala tekrar bi yumurtlama gördüm…
BegumIscanTunc Guneyinannesi1 ikisinde de çizgi var silik şekilde görünüyor yarın bir kan ver daha kesin ve garanti olur canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Guneyinannesi1 bukusum kendi kameramdan filtreler var telefonlarda siyah beyaza tıkladım o şekilde çektim
Goncagul27 Var sanırım ama bebek küçük sanki 3 haftalık gibi bir şeydir Bir hafta geçsin tam net çıkar
[silindi] Guneyinannesi1 şimdi senden görüp bende bi bakayım dedim testi sabah ypmıştım bişey yok diye çöpe attım ama şimdi üstünde oynama yapınca ikinci çizgi görünüyor 🙄
Guneyinannesi1 [silindi] googleye hızlı resim yükleme yaz resmi yukle kopyalayip burya yapistircaksn bu kadar
Dadas Guneyinannesi1 aşk olsun unutur muyum taze anne dua et bana bende cuma günü transfer oldum banada dua et 🥰
pamukpamukoldum Guneyinannesi1 yaa 💜💜💜 yarın doktora git Sonucun cıkınca benide etiketle kuzum merak ediyorum 😍 inşlh güzel sonucçlar alırsın🤲