Starrynight Ben de ankaradayım, aslen ürgüplüyüm. 32 yaşındayım ilk hamileliğim🌻 Bağlıcada oturuyorum var mı bu taraflarda oturan? Doktorum da Ümit korucuoğlu, memnunum tavsiye ederim.
Asyam0650 Starrynight bende Ankara’da yaşıyorum ’Nevşehirliyim 🧡25 yaşındayım 36+4haftalığız ilk hamileligim prensesimiz olacak insaAllah
Mom090 Sdacbc Normalde Zonguldak’lıyım. İstanbul’da oturuyordum. 2020 Eylül ayında evlenip Ankara’ya gelin geldim 🤭 Şimdide 6 aylık hamileyim. 23 yaşındayım, ilk heyecanım 🤭♥️Şimdiden hepinizle tanıştığıma memnun oldum 🤲🏻😇
2bebekannesi___ Sdacbc bende Dikmen de oturuyorum doğma büyüme Ankara kıyım 26 yaşındayım ilk bebeğim 12+4 üz çok çok memnum oldum hepinizle☺️❤️
Masallinaveseda Sdacbc bende ankarada oturuyorum 9 aylık evliyim istanbuldan gelin geldim yenimahalleye ☺ 😊 8 aylık hamileyim
Yldz33--06 Masallinaveseda deniz olan memleketten gri şehre düşen kaderdaşım ☺️ ben de yenimahalledeyim mersinden geldik alışmaya çalışıyoruz☺️ kaç haftalıı bebişiniz doktorunuz kim ☺️
Masallinaveseda mhndshnm bende buranın yabancısı oldugumdan nereye başlattılarsa orda devam ettim şehir hastanesine gidiyorum 34 haftalık olduk bakalım hakımızda hayırlısı olsun
Serpil321 aselirem1 akdere de nerede oturuyosunuz ben peyami sefada oturuyorum apalak market var onun yakinlarindayim
Nurcihn Sdacbc bende Ankara’dayim aslen balikesirliyim 26aylik kizçem var 39+2haftalik hamileyim oğlum olucak 22yasindayim