Sdacbc Ankara’da oturuyorum aslen tokatlıyım 22 yaşındayım daha yolun çok başındayım 7 haftalık hamileyim 👶🤗
Serpil321 Sdacbc bende ankarada oturuyorum aslen tokat reşadiyeliyim 2 yasinda bi kizim var 8 haftalik hamileyim 22 yasindayim
Nfeyza Sdacbc merhaba bende 28 yasindayim, ilk gebeligim 26. Haftamiz bitmek üzere, anne tarafından Tokatlıyım:)
Zelsonr Sdacbc Bende Ankara’da yaşıyorum aslen Urfalıyım. Gurbete gelin geldim 21 yaşındayım 15+0 haftalık hamileyim 🤰💜
Kucukkedi Sdacbc aslen karslıyım ama doğma büyüme ankaralıyım , 39+5 haftalık hamileyim 33 yaşındayım 🌸
tazeaane Zelsonr annemgilde ufuktepe de bende evlenene kadar oradaydım şimdi aktepe ye transfer oldum😀
mhndshnm Kızlar merhaba Bende Ankaradayım. Birbirimize doktor tavsiyesi verelim ben karar veremiyorum çünkü
Masallinaveseda mhndshnm bende buranın yabancısı oldugumdan nereye başlattılarsa orda devam ettim şehir hastanesine gidiyorum 34 haftalık olduk bakalım hakımızda hayırlısı olsun
Didemmmmm mhndshnm ben Akay lokman Hekim hastanesinde Gülenay hocaya gidiyorum. Çokta memnunum sen nereye gittin