tazeaane Zelsonr annemgilde ufuktepe de bende evlenene kadar oradaydım şimdi aktepe ye transfer oldum😀
Asyam0650 Starrynight bende Ankara’da yaşıyorum ’Nevşehirliyim 🧡25 yaşındayım 36+4haftalığız ilk hamileligim prensesimiz olacak insaAllah
Starrynight Asyam0650 yaa ne güzel sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🧡 az kalmış sizin biz 31+5 teyiz. Kısmet olursa bebeğin kırkı çıkınca onu da alıp ürgüpe gitmek istyorum😊
Feyy Bende Ankara’da yaşıyorum ilk hamileliğim 27 haftalık olduk Bağlıcada oturuyorum hangi hastanelere gidiyorsunuz ?
Nescafe Bende Yenimahallede oturuyorum 30 haftalık hamileyim, 3 yaşında kızım var. 31 yaşındayım. Doktorum Cüneyt Genç harika ötesi işini bilen bi doktor. İlk doğumu da onunla yapmıştım. Psikolojik danışmanım ama 3 senedir çalışmıyorum😞
Didemmmmm Sdacbc bende Ankara da oturuyorum. 6+2 haftalığım. Hangi hastaneye gidiyorsun canım belirtiler başladı mı
Didemmmmm mhndshnm ben Akay lokman Hekim hastanesinde Gülenay hocaya gidiyorum. Çokta memnunum sen nereye gittin
mhndshnm Didemmmmm Benim 5 haftalık daha. Keseyi görmek için özkaya tıp merkezine gittim. Kalp atışını duymak için de şehir hastanesine gideceğim sonra insallah duyarsak doktora karar vereceğim. 5 ay önce düşük yaptım o yüzden araştırıyorum ama karar veremiyorum canım
Didemmmmm mhndshnm benim 2 kaybım var o yüzden perinatoloji riskli gebelik doktoru araştırdım. Gülenay hoca dan çoğu kişi memnun. Alanı riskli gebelikmiş. Sorduğum sorulara da çok güzel cevap verip açıkladı. Kararımı verdim bende
mhndshnm Didemmmmm Kayıplarınızın sebebi neydi? Bende riskli gebelik doktoru araştırıyorum aslinda. Muayene ücreti ne kadar?
Dereyee Aslen Karslıyım ama doğma büyüme Ankara dayım. 15+1 haftalık hamileyim 🥑 30 yaşındayım Batıkent te oturuyorum 🌿
Efsn-28 28 yaşındayım37 haftalık ilk gebeliğim. Aslen rizeliyim istanbuldan ankaraya gelin geldim .ankara cubuk ta oturuyorum