Alize1 Asel05 21. Haftadayız bizde geçenlerde telsiz aldım bi kaç zıbın hastane çıkışı 5li birde muslin aldım. Ikinci hamileligim olduğu için beşik arava puset ihtiyacımız yok 🥰
Asel05 Meyracukurmaraz bugün bir tanidigim nasıl başlarsan öyle devam eder sonrasında ıslak mendili reddeder sen zorlanırsın dedi
Asel05 Meyracukurmaraz anne yani ahşap istiyorum ben ama henüz netleştirme dün Park yatak tavsiye ediyor herkes ama heves işte ben ahşap istiyorum😅
Humanur2021 Asel05 23+1 olduk prensesimle beşiği hariç herşeyi hazır kuşumun birde bir kaç parça kendi eksiklerim var bakalm :))) ben hazırlıklara biraz erken başladım ve bitirdim sanki ama ne yapayım hevessss 🤍🤲🕊🌸😁
Nrcns_u Elif5361 benimde oğlum olacak nasipse ☺️ Dolabınızı nerde yaptırdınız özel imalat mı ? Bende indirim gördükçe kıyafetlerini alıyorum ☺️
Elif5361 Nrcns_u Dolabı mobilyamın renginde 5 Li çekmece yaptırdım evet kendi isteğime göre 🥰 bende indirim gördükçe aldım hep yoksa işin içinden çıkamazdım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻💙
Hhttccee Asel05 21+2 hiçbir hazirligi yok 😬 ama odasi olsun diye tasindik 🤗 2 kedi bi bebek zor olacakti